[TODO:Translate]-Gå til søk
[TODO:Translate]-Gå til sidens innhold
[TODO:Translate]-Gå til kontaktinformasjon

Plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi gir deg mange valgmuligheter. Har du et konkret problem du ønsker å forandre, kan synlige forbedringer ofte oppnås med plastisk kirurgi. Vi tilbyr et bredt spekter av operasjoner både i ansikt og på kropp.

Vi har 20 års erfaring og høy medisinsk kompetanse. Det er viktig for oss å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg. I samarbeid med Klinikk Bunæs tilbyr vi et komplett tilbud innenfor kosmetiske behandlinger og plastisk kirurgi.

Plastisk kirurgi

Brystreduksjon hos menn

Brystutvikling hos menn kan oppleves som en stor belastning. Hos menn består brystene oftest av fettvev som kan fjernes ved fettsuging. Av og til har det også kommet til utvikling av kjertelvev.

Slik utføres operasjonen

I de fleste tilfeller blir resultatet meget bra med kun fettfjerning, men iblant kan det være nødvendig å fjerne kjertelvev. Dette gjøres med et snitt i nedre del av brystvorten. Operasjonen skjer oftest i narkose.

Etter operasjonen

Etter operasjonen må du regne med en del ømhet og bloduttredelser. Huden kan virke nummen og vevet ”klumpete”. Det er en fordel å ta det rolig og ikke bevege armene for mye de første dagene. Man må bruke en strammende vest som skal brukes dag og natt i ca. seks uker. I dette tidsrommet skal det opererte område ha ro.

Mulige komplikasjoner

Som ved alle operasjoner kan blødning og/eller infeksjon forekomme.