Derma Hudlegesenter blir en del av Volvat-gruppen!

07.02.2017


9. juni 2016 gikk Derma Hudlegesenter inn i Volvat Medisinske Senter.

Overdragelsen er del av Volvats strategiske satsning på fagområdet hud og medfører spennende muligheter for begge parter med utvidelse av pasienttilbudet og kompetanseheving på blant annet det kosmetiskdermatologiske fagområdet.

Virksomhetsoverdragelsen involverer også vårt tilbud innen karkirurgi. Se mer informasjon om dette nedenfor. 

Derma Hudlegesenter ble opprettet i 2010 av hudlege Henning Stang (bildet), og er for tiden lokalisert i Arbinsgate i Oslo.

Nå finner du Dermas hovedvirksomhet knyttet til hudbehandling i Volvats lokaler på Nationaltheatret, Stortingsgaten 30.

All karkirugisk virksomhet, ved Dr Eirik Øvensen, som tidligere har vært tilbudt hos Derma, er flyttet til Volvats avdeling på Majorstua. 

Bestilling av time gjøres på Volvat-cosmedical.no eller på telefon 23 68 25 00.

Samtlige ansatte følger med videre og vil fortsette sitt virke i det private markedet, sammen med sine nye, gode kollegaer hos Volvat Medisinske Senter.

Primærfokus for klinikken har vært å være et helprivat spesialistsenter innen hudsykdommer, åreknutekirurgi, laser og kosmetiske behandlinger. 

Derma tilbyr unike behandlinger i markedet, blant annet:

  • skleroterapi
  • V beam karlaserbehandling
  • legepeelinger
  • vurdering for avansert skånsom karkirurgi (utføres ved Volvat Majorstuen)
  • markedets beste utstyr
  • en av Norges mest erfarne kirurger på området
  • spesialtilpassete kremprogram
  • ulthera ansiktsløfting
  • acne arrbehandling
  • ansiktskirurgi (fjerning av føflekker og mindre svulster)

 

All karkirugisk virksomhet, ved Dr Eirik Øvensen, som tidligere har vært tilbudt hos Derma, er flyttet til Volvats avdeling på Majorstua.

 

Dr. Stang har vært spesialist i hudsykdommer siden 2002, og har spesialkompetanse innen diagnostikk og behandling av hudkreft.

Han har hatt ansvar for dagkirurgisk enhet og PDT behandling ved hudavdelingen Oslo Universitetssykehus i ca. to år, med fordypning i hudkirurgi/plastikkirurgi i Sydney, på Australias største hudkreftavdeling, Westmead Cancer Institute.

For mer informasjon om Dermas virksomhet og tjenestetilbud, se:

Volvat-cosmedical.no

Dermas filosofi og pasienttilbud videreføres i den nye satsningen hos Volvat, som for øvrig også tilbyr et bredt register innen helsefremmende, forebyggende, behandlende og rehabiliterende tjenester.

Volvat Nationaltheatret har fra før et bredt spekter av medisinske tjenester, og er et legesenter med erfarne allmennleger og spesialister, som f.eks. gynekologer, hudleger, ortoped, urolog, nevropsykolog og psykolog. I tillegg tilbys fysioterapi, manuellterapi, psykomotorisk fysioterapi og klinisk ernæringsfysiologi.

Senteret holder til i flotte lokaler i Stortingsgaten 30, sentralt i Oslo sentrum, mellom Nationaltheatret stasjon (tog), Nationaltheatret T-Bane, samt rett ved knutepunkt for buss og trikk.

Vi ser fram til å ønske både eksisterende og nye pasienter fra Derma velkommen i nye lokaler hos oss ved Volvat Medisinske Senter Nationaltheateret!