Endringer i Volvat-gruppens ledelse

15.10.2015

Styret i Volvat A/S har utpekt Per Helge Fagermoen til ny administrerende direktør selskapet.  
Per Helge har arbeidet ved Volvat i åtte år, i flere ulike roller og funksjoner, og kommer nå fra en stilling som leder for de to Oslo-enhetene.

Volvats administrerende direktør gjennom de siste fem årene, Christian Loennecken (bildet til høyre), har etter eget ønske og i samråd med styret, valgt å fratre som øverste leder for Volvat-gruppen, og går over i en rolle som sjefslege og kvalitetsansvarlig.
Christian har jobbet i Volvat helt fra oppstarten for 30 år siden. Han har i kraft av sine ulike roller gjennom denne perioden, i meget stor grad påvirket Volvats utvikling, og personifiserer på mange måter Volvats sterke merkevareposisjon og kvalitetsrennommé i det norske, private helsemarkedet.
 
Samtidig kommer Unni Gisletun til å ta over det overordnete ansvaret for Oslo-avdelingene, (Majorstuen og Nationaltheatret), og vil lede utviklingen av Volvat i denne spennende og konkurranseutsatte delen av Norge.
Unni har arbeidet ved Volvat i 7 år og har bred erfaring fra ledelse og virksomhetsutvikling. Hun kommer fra stillingen som leder for Medisinsk avdeling ved Volvat Majorstuen.
 
Samtlige endringer med virkning fra og med 1. oktober 2015.
 
Vi ønsker alle tre lykke til i sine nye roller og gleder oss til fortsettelsen!