Volvat Bedrift: God jobbhelse er en smart investering

28.04.2015

Har du ansatte som trives godt og har overskudd – ja, så vet du hvilken positiv innvirkning det har på arbeidsmiljø og jobbprestasjoner. Bedriftshelsen er en viktig brikke i oppgaven med å holde hjulene i gang både for den enkelte medarbeider og for arbeidsplassen som helhet. Rett og slett en smart investering!

Helsespesialistene hos Volvat-sentrene er opptatt av god helse på alle områder av livet. Gjennom mange års erfaring med bedriftshelsetjeneste vet de hvor sterk koblingen mellom helse og arbeidsinnsats er. For å yte maksimalt må man ta vare på seg selv – så enkelt er det.

Les mer om Volvat Bedrift her

Rask hjelp

For mange krever hverdagen mye, og det oppleves som trygt både for arbeidsgiver og den enkelte ansatte å ha et helseteam i ryggen som er fokusert på hvordan helsen kan ivaretas og bedres.

Hos Volvat møter du engasjerte fagfolk som hjelper deg i det viktige forebyggende arbeidet med å ta vare på dine friske medarbeidere. Dessuten står både allmennleger og spesialister klare til å raskt ta hånd om ansatte som er blitt utsatt for sykdom eller skader.

Tilpasset tjenestetilbud til bedriften

Volvat er godkjent som leverandør av bedriftshelsetjenester, og tilbyr førsteklasses kompetanse på de aller fleste medisinske områder. Teamet vårt består av alt fra leger og bedriftssykepleiere til psykologer og fysioterapeuter. Vi tilpasser tjenestetilbudet etter de behovene som bedriften din har.

Hos Volvat har dere rask tilgang til hjelp enten dere tar kontakt som organisasjon med overordnende behov, eller som enkeltpersoner med individuelle utfordringer og plager.

Volvat har satt kort ventetid i system – både når det gjelder å få time og å få svar. For deg og dine kollegaer betyr det mer tid til å være friske og i arbeid.

Les mer om Volvat Bedrift her