Nå tilbyr vi karkirurgi i Fredrikstad!

11.11.2015

Det er hyggelig å kunne annonsere at vi nå kan tilby en ny spesialitet hos Volvat i Fredrikstad. Karkirurgi (varicebehandling) er etterspurt fra både private og forsikringskunder.

Vår nye spesialist, Mehdi Sahba, har studert medisin ved Karolinska Instituttet i Stockholm og avlagt eksamen i 1991. Mehdi er spesialist i generell kirurgi (siden 2001) og karkirurgi (siden 2004). Mehdi har drevet med kirurgi i nesten 20 år og karkirurgi 11 år. Mehdi har lang erfaring med karkirurgi og er en av de første karkirurgene i Norge som startet med laserbehandling av varicer i 2006.

Allerede den gangen skjønte Mehdi at endovenøs laser behandling kommer at ta over den tradisjonelle strippingen innen varice-kirurgi (karkirurgi).

Endovenøs behandling av varicer krever kompetanse innen ultralyd bruk og man må være oppdatert innen de nye behandlingsmetoder som finnes i markedet. Endovenøs behandling av varicer omfatter alle typer mindre invasive behandlinger av varicer og inkluderer laser behandling, radiofrekvens (som Volvat Fredrikstad i første omgang vil tilby), dampbehandling og medisinsk lim.

Mehdi bruker nye moderne metoder i diagnostisering, operasjon (Radio-Frekvens basert varice behandling) og oppfølgning av varicer og andre kar kirurgiske inngrep.

Denne metoden gir lite smerter og er meget effektiv i bruk.

Les mer om karkirurgi og åreknutebehandling ved Volvat her