Utenpå ser alt perfekt ut

11.03.2015

Ingen aner hvor mye du strever for å bli penest mulig, alltid se velkledd ut, prestere som du gjør på skole eller jobb, se veltrent ut, legge ut de rette bildene på sosiale medier, være supermamma, eller pappa…

Sannheten er at du føler at du ikke strekker til, har dårlig selvfølelse, gruer deg til sosiale anledninger, sammenligner deg med andre i alt hva du foretar deg…

Hvor er du i ditt liv?

Våre spesialister på Volvat innen ernæring, trening og psykologi har lang erfaring med slike utfordringer og kan gi deg veiledning, råd og informasjon i forhold til nødvendig endring.
Deres erfaringer er at prestasjonspresset er en svært økende trend i dagens samfunn.

Andre mennesker, direkte eller indirekte via sosiale medier, tar over dine valg, og stadig flere mennesker tør ikke være seg selv og ta egne valg om hvordan livsstil man vil ha.
Som regel er det uproblematisk å være opptatt av sunnhet, men når utvikler dette seg til et problem? Når blir det sunne til det usunne, vil selvfølelse og trygghet i egne valg reduseres betydelig!

Problemet kommer når oppførselen begynner å hindre deg i å ta del eller ta fra deg gleden i hverdagslige aktiviteter. Et eksempel på dette kan være at en ikke lenger kan nyte et måltid med venner og familie eller på restaurant hvis ikke innholdet i det som blir servert er riktig. Annet kan være at du takker nei til en tur, for du vil ikke få mulighet til å gjennomføre treningen du har planlagt eller ha kontroll over maten som serveres. Besettelsen av sunn mat og trening fører til restriksjoner som igjen påvirker psykisk og sosial adferd i negativ retning.Veiledning
Volvat har lang erfaring innen livsstil og forstyrret spise- og treningsatferd. Vi kan hjelpe deg med å styrke din selvfølelse i egne valg! Psykologen vil hjelpe deg til å sortere elementer i livet, slik at du får mer tid til å utvikle egenskaper og interesser som du selv ønsker. Ernæringsfysiologen vil kunne kvalitetssikre kostholdet ditt opp mot anbefalinger som gjelder deg, slik at det ikke blir for lite og ikke for mye av noen bestanddeler i kostholdet du har behov for. Våre fysioterapeuter kan veilede deg innen effektiv trening som du trives med.

Vi ønsker å gi deg verktøy og kunnskap som gir deg mestringsfølelse og faglig trygghet i dine valg.

Kontaktinformasjon

Ring ernæringsfysiolog Janne Langehaug Antonsen på telefon 479 71 213, eller fyll ut kontaktskjema her, og Janne vil ta kontakt med deg.


KONTAKTSKJEMA
 
 
HUSK: du må ikke sende sensitive personopplysninger elektronisk