Volvat Hamar tilbyr nå kosmetiske behandlinger

07.08.2017

Volvat Cosmedical er Volvat sin nye satsing som gir enda bedre kosmetisk tilbud kombinert med tryggheten du får fra et av landets ledende medisinske miljøer. Konseptet har vært tilgjengelig i Volvat-kjeden lenge, men er helt nytt for Volvat Hamar.

Linda JensenLinda Jensen fra Ottestad er sykepleier og autorisert behandler for Restylane- og Botox/Azzalure-behandlinger. Hun har blant annet jobbet ved Nobel Clinic i Oslo som både postoperativ sykepleier og kosmetisk sykepleier samt på Fornebuklinikken som daglig leder og postoperativ sykepleier. Hun jobbet før dette på Radiumhospitalet ved både sengepost og intensiv avdeling, og nå er hun å treffe hos Volvat på Hamar.

I Volvat Cosmedical Hamar er det i hovedsak sunn hudhelse og generell hudforyngelse vi skal ha i fokus. Ved oppstart vil vi kunne tilby Restylane- og Botox behandlinger, men vi vil etterhvert også kunne tilby bl.a medisinske hudprogrammer og laserbehandlinger.

Les mer om Restylane her

Les mer om Botox/Azzalure her

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Mengden i huden avtar med alderen. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn.

Restylane er en filler som inneholder hyaluronsyre. Det er trygge, moderne produkter som gir fukt, balanse, definering og fornyelse av huden. Restylane brukes til å dempe fremtredende folder/rynker, korrigere arr, volumøkning i ønskede områder; som leppeforstørring, løfte, fremheve og definere kinn, kjeve og hake og revitalisering av huden. Med Restylane kan vi jobbe mot å ”gjenopprette” ditt ungdommelige utseende, ved å forsterke dine ansiktskonturer og tilføre volum.

Botox/Azzalure er effektiv behandling som reduserer rynker som kommer av muskelkontraksjoner, og kan derfor brukes ved å forhindre at musklene trekker seg sammen. Botolinum toxin fungerer ved å blokkere nerveimpulsene til muskulaturen, noe som fører til at musklene slapper av og den overliggende huden glattes ut. Det er vanligst å behandle sinterynken mellom øyenbrynene, smilerynker rundt øynene eller tverrgående rynker i pannen.

Enhver kunde som kommer til meg skal oppleve «å bli sett». Jeg setter av god tid hvor vi prater sammen om hva som er kundens behov og ønsker og så setter vi opp en behandlingsplan sammen. Vi har alle et ønske om å være den beste versjonen av oss selv. Jeg vil bidra til at kunden skal få tilbake sin utstråling og oppleve velvære og friskhet i huden. Mitt motto er «naturlig» og det er et veldig viktig prinsipp for meg i alle behandlinger. Jeg ønsker å være stolt av mitt arbeid som behandler og legger mye prestisje i å nå målsetningene vi har satt oss. Jeg ønsker heller å se kunden regelmessig istedenfor å møtes en sjelden gang. Slik kan vi gjøre eventuelle justeringer underveis og sikre et optimalt resultat.

Klikk her for å bestille time hos Linda!