Karianne Gåsland
Bjellånes

Om Karianne Gåsland

Karianne var ferdig utdannet fysioterapeut i 2012 ved høgskolen i Sør-Trøndelag, har en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole, og er godkjent FIFA idrettsfysioterapeut. Hun har egenerfaring fra mange ulike idretter, og har blant annet vært en del av det norske landslaget i langrenn. De siste årene har hun vært en del av Norges skiforbunds helseteam, tilknyttet paralandslaget i langrenn.

Karianne har tidligere jobbet ved Norsk idrettsmedisinsk senter (Nimi), som nå er en del av Volvat, og har ulik erfaring fra kommunehelsetjenesten og privat praksis.

I møte med pasientene er Karianne spesielt opptatt av at de skal bli sett og hørt, og at de får en grundig vurdering. Hun setter stor pris på møtet med alle de unike menneskene hun møter, og at oppfølgingen må tilpasses hver enkelt.

Karianne Gåslands arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.