Chris J. Drummond

Manuellterapeut - Spesialist i idrettsfysioterapi NFF
Volvat Majorstuen
Behandlingsområder: Akutte og langvarige smertetilstander i nerve - , muskel – og skjelettsystemet. Spesialkompetanse i utredning og behandling av nakke – og korsryggsmerter, hodepine og skulderplager, langvarige smertetilstander og sammensatte lidelser. Idrettsskader og idrettsrelaterte problemstillinger.
Helheten er større enn summen av delene

Faglig leder Chris Drummond har jobbet ved Volvat i mange år og har lang og bred erfaring i utredning og behandling av nerve-, muskel- og skjelettplager.

Han jobber tverrfaglig med bl.a. ortoped og nevrokirurg i utredning og behandling av smertetilstander i hhv skulder, nakke og korsrygg og har også i mange år via Olympiatoppen jobbet med idrettsrelaterte skader og problemstillinger på landslagsnivå innen flere idretter.

Han er faglig engasjert og har en spesiell interesse for ”klinisk resonnering som grunnlag for praksis” på tvers av helseprofesjonene. Han har holdt mange foredrag om dette emnet og publisert ”Refleksjon over egen praksis – hvor godt resonnerer du klinisk” i Tidsskriftet for Norsk Idrettsmedisin.

Sitat: Aristoteles