Birgitte Louise
Aspenes

Om Birgitte Louise

Birgitte er utdannet lege ved Universitet i Oslo. Hun arbeidet som allmennlege i noen år, før hun startet sin spesialisering innen fødselshjelp og kvinnesykdommer ved Bærum Sykehus. Hun har også arbeidet ved Kirurgisk avdeling der, og ved gynekologisk avdeling på Ullevål Sykehus.

De siste årene har Birgitte praktisert som overlege på Bærum sykehus, hvor hun ivaretar gravide og fødende, samt utreder og behandler alle generelle gynekologiske problemstillinger inkludert kirurgisk behandling av disse.

Birgitte arbeider nå delvis her på Volvat og delvis på sykehuset. Hun kan hjelpe deg med alle gynekologiske problemstillinger - for eksempel prevensjonsveiledning, blødningsforstyrrelser, celleforandringer på livmorhalsen, infertilitet, smerter, overgangsalder, urinlekkasje samt fremfall av livmor og skjede.

Birgitte har også bred kirurgisk erfaring og er en av gynekologene som opererer på Volvat Storo, vårt nye sykehus for kirurgisk behandling i Oslo.

Birgitte Louises arbeidsplass

Bestill time hos Birgitte Louise

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.