Sofia Fatima Mathiesen

Gynekolog
Volvat Moss
Behandlingsområder: Prevensjonveildning, utredning av barnløshet/infertilitet, blødningsforstyrrelser, celleforandringer, overgangsplager og hormonsforstyrrelser
For meg er det viktig at mine pasienter føler seg trygge og godt i varetatt under konsultasjonen. Bruker god tid på informasjon i forkant av undersøkelse og oppfølgning etter timen.

Sofia Fatima Mathiesen er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun studerte medisin ved Gøteborgs Universitet i Sverige og tok medisinsk eksamen der i 2000. Spesialistutdannelsen i gynekologi ble gjennomført ved Sykehuset Østfold.

Sofia har tidligere jobbet ved Radiumhospitalet i Oslo og ved Sykehuset Østfold Fredrikstad i mange år. Hun har i tillegg jobbet som lege ved avdelingen for laboratoriemedisin og mikrobiologi ved Sykehsuet Østfold, samt som fastlege i noen år. Før hun begynte ved Volvat Moss i 2017 drev hun gynekologisk privatpraksis ved Det gule huset i Moss.

Sofia tilbyr utredning, rådgiving og behandling av de fleste gynekologiske problemstillingene og henviser videre til sykehuset ved behov for behandling.

Sofia er født og oppvekst i Borås, Sverige og har bodd i Norge siden 2000.