Sofia Fatima
Mathiesen

For meg er det viktig at mine pasienter føler seg trygge og godt i varetatt under konsultasjonen. Bruker god tid på informasjon i forkant av undersøkelse og oppfølgning etter timen.
Sofia Fatima Mathiesen

Om Sofia Fatima

Sofia Fatima Mathiesen er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun studerte medisin ved Gøteborgs Universitet i Sverige og tok medisinsk eksamen der i 2000. Spesialistutdannelsen i gynekologi ble gjennomført ved Sykehuset Østfold.

Sofia har tidligere jobbet ved Radiumhospitalet i Oslo og ved Sykehuset Østfold Fredrikstad i mange år. Hun har i tillegg jobbet som lege ved avdelingen for laboratoriemedisin og mikrobiologi ved Sykehsuet Østfold, samt som fastlege i noen år. Før hun begynte ved Volvat Moss i 2017 drev hun gynekologisk privatpraksis ved Det gule huset i Moss.

Sofia tilbyr utredning, rådgiving og behandling av de fleste gynekologiske problemstillingene og henviser videre til sykehuset ved behov for behandling.

Sofia er født og oppvekst i Borås, Sverige og har bodd i Norge siden 2000.

Sofia Fatimas arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.