Hanne
Ørmen

Om Hanne

Hanne har kompetanse innen generell smertelindrende behandling relatert til muskel- og skjelettsystemet, treningsterapi og treningsveiledning, arbeidsrettet rehabilitering, stressrelaterte plager, samt med ergonomiske vurderinger og oppdrag for bedriftshelsetjeneste ute på arbeidsplasser.

Hanne er utdannet fysioterapeut ved Fontys Paramedische Hogeschool i Nederland (Eindhoven) i 2007. Har i tillegg idrettsfaglig utdanning med grunnfag- og mellomfag idrett ved Høgskolen i Østfold (2001-2003), bachelorutdanning i tradisjonell kinesisk medisin (akupunktur) ved Høyskolen Kristiania i Oslo (2013), og masterutdanning innen «Tverrfaglig samarbeid innen helse- og sosialsektor» (2019) med spisskompetanse på samarbeid om folkehelse.

Flere års erfaring med å jobbe på private klinikker med pasienter og med oppdrag for BHT.

Hannes arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.