Stefan
Randjelovic

Jeg fokuserer på rett og oppdatert behandling, formidlet på en forståelig, tidsadekvat og respektfull måte, hvilket vil ivareta pasientenes behov, øke forståelsen og dermed etterlevelsen av behandlingen.
Stefan Randjelovic

Om Stefan

Stefan er utdannet lege (Cand.med med forskerlinjen) fra Universitetet i Oslo (UiO) og har forsket på idrettsskader og oftalmologi. Han fullførte deler av forskningen sin ved Senter for Idrettsskadeforskning, NIH & Schepens Eye Research Institute, Dept. of Ophthalmology, Harvard Medical School, Boston, US i 2015, og har flere publikasjoner i høyt anerkjente, internasjonale tidsskrift.

Han har erfaring fra Diakonhjemmet sykehus, Oslo Kommunale Legevakt (OKL), allmennmedisin som bygdelege på vestlandet, samt erfaring med idretts- og akuttmedisin som skilege ved Tryvann- & Hafjell Alpintanlegg, og for yngre landslag i Norges Skiforbund.

Han er lektor i anatomi og bevegelsesapparatet for første års medisinstudenter (Medisin 1+5) ved Bjørknes Høyskole i Oslo.

Stefan snakker flytende norsk, engelsk og serbo-kroatisk.

Stefans arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.