Thomas
Sjøberg

Om Thomas

Thomas Sjøberg er spesialist i plastikkirurgi inklusiv håndkirurgi. Hans plastikkirugiske karriere begynte i Afrika med blant annet ett års opphold i Zimbabwe, der han deltok i forskning vedrørende brannskader.

Etter utdanning på Haukeland Universitetssykehus og Plastikkirurgisk avdeling på UNN Tromsø har han hatt et spesielt fokus på sårbehandling og rekonstruktiv kirurgi.

Thomas Sjøberg innehar en Mastergrad i rekonstruktiv kirurgi fra ”European School of Reconstructive Microsurgery” siden 2013. Han er nå i avsluttingsfasen av en doktorgrad om brystrekonstruksjoner ved bruk av vevsforflytting.

Han er overlege på Universitetssykehuset Nord Norge, der han har vært seksjonsleder for plastikkirurgi siden 2016, med unntak av ett års opphold på Plastikkirurgisk avdeling på Oslo Universitetssykehus.

Thomas Sjøberg er tidligere leder av Norsk plastikkirurgisk forening og Skandinavisk plastikkirurgisk forening.

På siden av offentlig tjeneste han har arbeidet med estetisk kirurgi i Tromsø siden 2015, hvorav de seneste år på Volvat Tromsø. Han fremste interesse ligger i estetisk ansikts- og brystkirurgi.

Thomas s arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.