Knut Henrik
Spæren

Om Knut Henrik

Dr. Knut H. Spæren (født 1969) ble ferdig lege i Oslo i 1997 og er spesialist i generell indremedisin, infeksjonsmedisin og jobber også som smittevernoverlege.

Han har bred erfaring fra arbeid som overlege på medisinsk avdeling ved Diakonhjemmet Sykehus i Oslo. Spesialistutdannelsen er fra Rikshospitalet og St Olavs Hospital i Trondheim. Han har hospitert på et av Europas fremste senter for Borreliose ved Universitetet i Ljubljana.

Dr Spæren er en meget erfaren kliniker, med særlig høy kompetanse innen flåttbårne sykdommer, antibiotikabruk og kroniske infeksjoner. Utredning av immunsvikt, tropesykdommer og systemsykdommer hører også inn under hans spesialfelt, samt å gi vaksineråd. Han har en tverrfaglig og multifaktoriell tilnærming til sine pasienter.

Knut Henriks arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.