Benjamin
Frankø

Om Benjamin

Benjamin tilbyr en rekke behandlinger innen for fysioterapi, blant annet treningsveiledning og opptrening, trykkbølge, bløtdelsbehandling og medisinsk akupunktur.

Benjamin er utdannet fysioterapeut fra VIA University College i Danmark. Han har både erfaring fra sykehus og privat praksis, hvor han har beskjeftiget seg med en bred pasientgruppe. Her iblant revmatologiske og ortopedkirurgiske pasienter, samt pasienter med langvarige smerter og utmattelse. Derutover har Benjamin erfaring fra elitesport og militæret, hvor han har fått gode kompetanser med akutte skader og skadesforebygging.

Som fysioterapeut er Benjamin opptatt av en evidensbasert og aktiv tilnærming til pasientene, hvor han også legger vekt på klar og ærlig kommunikasjon på et nivå, hvor at alle kan bli med.

Benjamins arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.