Sara
Gilani

Om Sara

Dr. Sara Gilani er lege og PhD kandidat, med videreutdanning innenfor estetisk medisin.

Sara har over 7 års klinisk erfaring og har jobbet både i primær -og spesialisthelsetjenesten. Hun har deltatt i større nasjonale -og internasjonale prosjekter og har et imponerende erfaringsgrunnlag.

Sara er opptatt av å levere kvalitet i sitt arbeid og skreddersyr behandlingen med hensyn til pasientens ønsker og behov. Hun ser mennesket som en helhet og bryr seg om sine pasienter.

Hun behandler hele spekteret av allmennsykdommer inkl. hudsykdommer, som eksempelvis utslett, akne, rosacea, pigmentflekker, infeksjoner, føflekkproblematikk, uønsket svette og arrkorreksjon.

I tillegg er hun en erfaren behandler innenfor estetisk medisin, injeksjoner og laser.

Sara er opptatt av høy faglig kompetanse og videreformidling av medisinsk kunnskap -og forskning. Hun er også foredragsholder ved diverse nasjonale og internasjonale fagmedisinske arenaer.

Saras arbeidsplass

Bestill time hos Sara

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.