Henrik A.
Svendsen

Om Henrik A.

Dr. Svendsen studerte medisin ved Universitetet i Oslo. Han hadde turnustjeneste ved Ullevål sykehus. Han har 5 års erfaring fra skadelegevakten i Oslo hvor han fikk god erfaring med akutte hudlidelser.

Han gikk forskerlinjen, som er en 3 årig forskerutdannelse som går parallelt med medisinstudiet. Som resultat av dette har han publisert en artikkel som omhandler spredningsmønsteret til føflekk-kreft: «Novel human melanoma brain metastasis models in athymic nude fox1nu mice: Site-specific metastasis patterns reflecting their clinical origin»

Han har de siste to årene holdt undervisning ved høyskolen i Haugesund for sykepleiere som tar videreutdanning i sårsykepleie.

Han arbeider som lege i hudspesialisering ved Stavanger Universitetssykehus.

Dr. Svendsen utreder og behandler alle typer hudsykdommer inkludert eksem, psoriasis, akne og rosacea. Han behandler hudforandringer som vorter, sår og solskader. Han foretar hudkirurgi som fjerning av føflekker og hudkreft.

Han har en spesiell interesse for hårtap.

Henrik A.s arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.