Gjertrud
Kalgraff

Om Gjertrud

Psykolog Gjertrud Synnøve Kalgraff har lang erfaring i å møte mennesker i ulike livssituasjoner og med forskjellige problemstillinger. Hun har erfaring med behandling av angst, depresjon, fødselsdepresjon, søvnvansker, utbrenthet, traumer, relasjonelle vansker, samlivsbrudd, livskriser, rusproblemer, lav selvfølelse/ lavt selvbilde.

Hun kan også møte de som har behov for å jobbe med selvutvikling, selvrealisering og selvomsorg. Hun har erfaring både fra spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten.

Hun holder på å fullføre spesialiteten i psykoterapi. Hun har en videreutdannelse i relasjonell psykoterapi ved Norsk Karakteranalytisk Institutt og videreutdanning i kognitiv terapi og EMDR (traumebehandling). For øvrig har hun en rekke kurs innen mindfulness og er opptatt av å integrere dette i klinisk praksis.

Gjertruds arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.