Rune Hatlestad
Karlsen

Om Rune Hatlestad

Psykologspesialist Rune Hatlestad Karlsen var ferdig utdannet psykolog ved NTNU i Trondheim i 2010 og spesialist i klinisk nevropsykologi i 2019. I 2020 fullførte han sin doktorgrad i nevrovitenskap ved NTNU med temaet traumatiske hodeskader.

Rune har arbeidserfaring fra psykisk helsevern for barn og voksne, fysikalsk medisin og rehabilitering og habiliteringstjenesten for barn og voksne. Han har hovedsakelig arbeidet med barn og voksne med medfødte eller ervervede skader i sentralnervesystemet slik som ADHD, autismespekterforstyrrelser, cerebral parese, traumatiske hodeskader o.l.

Han har også en 2-årig videreutdanning i kognitiv terapi, og har jobbet med angsttilstander både hos barn og voksne, med et særlig fokus på tvangslidelse (OCD).

Ved siden av Volvat Lillehammer er han ansatt i Habiliteringstjenesten ved Sykehuset Innlandet.

Rune Hatlestads arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.