Anton
Langebrekke

Om Anton

Anton Langebrekke er spesialist i gynekologi fra 1985 og har arbeidet som overlege ved gynekologisk avdeling i Sverige, Sentralsykehuset i Akershus (AHUS), Aker sykehus, Radiumhospitalet, Ullevål- og nå Oslo Universitetssykehus hvor han fortsatt arbeider.

Blant de sykdomstilstander han har jobbet mest med er ufrivillig barnløshet; ofte forårsaket av endometriose. Han regnes som en av de fremste ekspertene på endometriose i Norge. Dessuten kirurgi ved blødningsforstyrrelser, cyster på eggstokkene, muskelknuter i livmoren, fjerning av livmor. Han har også betydelig erfaring i operativ behandling av blære-, rectum- og livmorfremfall.

Han er seksjonsoverlege for gynekologiske operasjoner og særlig fokus på endoskopisk kirurgi (kikkhullskirurgi-laparoskopi og hysteroskopi).

Han var pioner innen kikkhullskirurgi (laparoskopi og hysteroskopi) i Norge fra slutten av 1980 tallet og var med og dannet den europeiske foreningen for kikkhullskirurgi (ESGE). Han har en rekke internasjonale publikasjoner innen gynekologisk kirurgi.

Antons arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.