Lara Elizabeth
Lind

For meg er det viktig at pasienten føler seg sett og hørt og opplever trygghet i møtet med legen
Lara Elizabeth Lind

Om Lara Elizabeth

Lara Lind fullførte sin medisinutdanning ved University of Debrecen i Ungarn i 2008. Hun har også en mastergrad i humanitær helseledelse fra Liverpool School of Tropical Medicine i Storbritannia 2017.

Lara har bred erfaring fra både primær- og spesialisthelsetjenesten. Hun har jobbet i flere år som kommunelege- og fastlegevikar i en rekke distriktskommuner i blant annet Finnmark, Trøndelag og Innlandet hvor hun også har solid erfaring fra legevaktsarbeid, sykehjems- og samfunnsmedisin.

Videre har hun jobbet i flere år som Lege i Spesialisering i Generell Kirurgi ved Stavanger Universitetssykehus og sykehuset i Namsos samt som vikarlege ved plastikk-og håndkirurgisk avdeling ved Universitetssykehuset i Nord-Norge Tromsø.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.