Jo Inge Nersveen

Gynekolog
Volvat Lillehammer
Jeg er opptatt av å forstå oppfatninger og evt bekymringer rundt dine plager. Jeg ønsker å svare på dine spørsmål, kartlegge plagene best mulig og komme frem til løsninger som vi begge er enige om. Du bestemmer tempoet under undersøkelsen, og vi tar den tiden vi trenger.

Jo Inge ble spesialist i gynekologi i 2018. Siden 2010 har han arbeidet ved Sykehuset Innlandet, St Olavs Hospital, Ullevål og Rikshospitalet. Fra tidligere er han sivilingeniør, hvor han bl.a. studerte ultralyd.

Han driver med utredning av barnløshet, blødningsfortyrrelser, prevensjonsveiledning, PCOS, hormonforstyrrelser, akutte/kroniske smerter, fremfall, lekkasje, underlivsinfeksjoner, overgangsplager, akutte/kroniske hudlidelser i underlivet, vurdering av endometriose, samt utredning og kontroll av gynekologisk kreft.

Jo Inge gjør vanlige gynekologiske undersøkelser, tar celleprøver og følger opp disse, tar vevsprøver av hud/slimhinner/livmorslimhinne, gjør koniseringer, setter inn/skifter spiraler/P-staver, sjekker om egglederne er åpne (bestemte tider i syklusen). Ultralyd av livmor og eggstokker. Ultralydundersøkelser både tidlig og sent i svangerskapet. Samtaler om tidligere og forestående fødsler.