Eivind Kaare
Osnes

Om Eivind Kaare

Dr Eivind K. Osnes var ferdig utdannet lege ved Universitetet i Oslo i 2000, og har en doktorgrad i ortopedi fra Universitetet i Oslo fra 2004.

Eivind sin kliniske karriere har vært innen kirurgiske fag. Etter fullført turnustjeneste og verneplikt arbeidet han ved to sykehus i Oslo innen ortopedi, og ved sykehusene i Molde og Ålesund innen generell kirurgi.

I 2010 returnerte han til Oslo og spesialiserte seg i kirurgi på blodårer (karkirurgi) ved Oslo universitetssykehus. Han har vært med å implementere poliklinisk behandling av åreknuter ved Oslo universitetssykehus, og som overlege har han hatt et spesialfelt innen høyspesialisert undersøkelse og behandling av sykdom i det dype venøse systemet ved Nasjonal behandlingstjeneste for rekonstruktiv dyp venekirurgi (NOVI, Oslo universitetssykehus).

I tillegg til moderne og høyspesialisert behandling av karkirurgiske tilstander i Norge, har Eivind bidratt til å tilby behandling der behandlingstilbudet ikke er så godt som i vårt eget land. Han har hatt stor glede av å være med å yte medisinsk og kirurgisk hjelp til trengende ved gjentatte turer til flere land i ulike verdensdeler.

Siden 2018 har Eivind vært tilknyttet Volvat i Bergen der han tilbyr vurdering og behandling av venesykdom, med vekt på behandling av åreknuter.

Eivind Kaares arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.