Sigurd Christoffer Rolseth

Allmennlege
Volvat Majorstuen, Volvat Nationaltheatret
Ønsker å møte pasienter på en grundig, seriøs og helhetlig måte - jobbe forebyggende og helsefremmende i et godt samarbeid

Sigurd Christoffer Rolseth jobber som allmennlege ved Volvat Majorstuen og Nationaltheateret. Han ble offentlig godkjent allmennlege i 2017 og har nylig startet i Volvat etter en periode som kommunelege på den vakre øya Lovund i Nordland. Han har for tiden også en bistilling innen militær seleksjonsmedisin i Forsvaret.

Utdannet på UiO i 2013 med utvekslingserfaring fra Strasbourg i Frankrike. Har erfaring fra Oslo Skadelegevakt og Oslo Kommunale legevakt her i Oslo sentrum, så vel som indremedisinsk erfaring og erfaring fra Kvinneklinikken på AHUS.

Utover det har han 1,5 års erfaring med legebåtsarbeid i den vegløse kommunen Loppa i Vest-Finnmark. Har også lignende erfaring fra tiden som distriktslege på øyene Røst og Lurøy i Nordland.

Har tatt sideutdanning innen sikkerhetspsykiatri på Gaustad og interesserer seg også for klinisk psykologi. Har publisert forskningsartikkel innen feltet blodbankmedisin på bakgrunn av egen grunnforskning i Kamerun.

Har erfaring som frivillig lege i Hellas under flyktningekrisen. Har i lengre perioder bodd både i Afrika, Latin-Amerika, Asia og Frankrike og snakker tysk, spansk og fransk som kan være relevant for utenlandske statsborgere.