Kaja
Sætre

Om Kaja

Nimi Expert. Kaja er spesialist i idrettsfysioterapi med en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole.Hun jobber hovedsaklig med rehabilitering av kne, hofte, ankel/ fot og skulder. Veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi.

Kaja er en del av helseteamet til friidrettslandslaget og jobber med forebygging og rehabilitering av løpselaterte skader hos mosjonister og utøvere på høyere nivå.

Hun har tidligere jobbet som fysioterapeut ved "Avdeling dans" på Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) i 8 år og har god kompetanse på utredning og rehabilitering av danserelaterte skader.

Kaja har også kompetanse innen kvinnehelse og jobber med opptrening av bekkenbunnsmuskulatur ved inkontinensproblematikk og fødselsrelaterte skader.

Kaja er en del av Idrettens skadetelefons kvalitetssikrede behandlernettverk.

Kajas arbeidsplass

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.