Thomas Fredrik
Thaulow

Om Thomas Fredrik

Thomas Fredrik Thaulow ble spesialist i gynekologi i 2006. Han har bred kompetanse innen hele spekteret av fødselshjelp og kvinnesykdommer. Thomas har arbeidet på Ahus med både gynekologi og fødsler/svangerskap. Siden 2013 har han vært overlege ved generell gynekologisk avdeling på Oslo Universitetssykehus hvor han i flere år var seksjonsleder og medisinskfaglig ansvarlig.

De sykdomstilstandene Thomas nå jobber mest med i det daglige er endometriose/adenomyose, cyster på eggstokkene, muskelknuter i livmoren, polypper i livmoren og fjerning av livmoren. Han har mye kirurgisk erfaring og et stort fokus på kikkehullskirurgi. Han er en del av «endometriose-teamet» til Ullevål sykehus som utreder og opererer de mest komplekse pasientene fra hele landet.

Thomas har også meget god erfaring i hysteroskopi og generelle gynekologiske problemstillinger som tidlig graviditet, celleforandringer på livmorhalsen, blødningsforstyrrelser, fremfall og ultralyd.

Thomas Fredriks arbeidsplass

Time hos
oss

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.