3D/4D ultralyd av gravide

Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Volvats store spesialiserte fagmiljø gjør det bedre og tryggere for deg som pasient!

Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon.

Vi utfører ultralydundersøkelser fra uke 6 og ut svangerskapet. Til og med uke 10 utføres undersøkelsen vaginalt og deretter for det meste abdominalt (oppå magen).

Du bør ikke innta sukkerholdig drikke eller spise mat de siste to timene før undersøkelsen. Dette for å sikre optimale forhold for gode bilder. 

VIKTIG: Bestill dobbelttime ved ultralyd i Hamar og Lillehammer

Dersom man ønsker ultralyd hos gynekolog ved Volvat Hamar og Volvat Lillehammer etter uke 11 av svangerskapet, må man bestille dobbelttime.

3D / 4D ultralyd

Vi har nå også gleden av å tilby en egen avansert ultralydundersøkelse i 3D / 4D, med noen av de mest sofistikerte ultralydapparatene som finnes på markedet.

Du/dere vil få god tid til å bli kjent med barnet i magen under undersøkelsen, og opplevelsen fanges med video som dere får med hjem etterpå til bruk på både PC og TV. Vi ønsker også barn i familien hjertelig velkommen til undersøkelsen, men husk på at de små fort har noe mindre tålmodighet enn mor og far!

Vår erfaring er at det er enklest å få gode bilder mellom 25. og 28. uke.

Vi ønsker at dette skal være en hyggelig opplevelse for dere, men i svært få tilfeller vil vi kunne finne avvik hos barnet og vi setter da opp for en videre vurdering.

Timebestilling 3D ultralyd:

Husk å bestille dobbelttime ved ultralydundersøkelse hos gynekolog i Hamar.

  • Bergen: tlf. 55 11 20 00
  • Hamar: tlf. 62 55 35 50

Merk: Det kan være lokale forskjeller mellom sentrene. Ring ditt nærmeste Volvat-senter for timebestilling.