Løsningen på mitt problem ble fettransplantasjon

Det så ut som om jeg var blitt «100 år» over natta. Jeg så rett og slett syk ut, så dette måtte det absolutt gjøres noe med.

Jeg kommer fra en familie med høye slanke folk, så det er faktisk ikke så lett å gå opp i vekt. Dessuten hjalp det ikke på mellomansiktet de gangene jeg kom noe opp i vekt heller. Derfor ble filler brukt et par år for å få volum i ansiktet. Men filler funket dårlig på meg, dessuten ble «virkningen» fort borte, så jeg var på søken etter en annen løsning.

Jeg har brukt Volvat som helsestasjon i en årrekke og har bare gode og profesjonelle erfaringer fra der. Derfor bestilte jeg konsultasjon hos Dr. med. Frank Friedrich Steinbach, som er spesialist i Plastikkirurgi, for å høre om det kunne finnes noen annen løsning i stedet for filler. Konsultasjonen bestilte jeg på tross av at jeg var litt nervøs - fordi alternativet antageligvis ville innebære operasjon. Men nervøsiteten var helt unødvendig, for fra første stund ble jeg tatt i mot med et åpent sinn og den gode måten man alltid blir behandlet på på Volvat.

Jeg fikk vite at en løsning på mitt problem kunne være fettransplantasjon.

Jeg ble grundig informert om hvordan det hele fungerer, hvordan operasjonen blir gjort, om tiden i etterkant, om langtidsvirkningene m.m. Kirurgen tok seg god tid og forklarte tålmodig og realistisk alt på en veldig forståelsesfull måte, uten noe stress, og jeg fikk svar på alle spørsmål jeg hadde ifm det hele (og jeg bruker alltid å ha mange spørsmål). Jeg ble veldig beroliget og svært optimistisk, så operasjon ble bestilt.

Opplevelsen ifm. med operasjonen var like god som ved konsultasjonen:

Så snart jeg ankom avdelingen ble jeg tatt i mot av veldig hyggelig helsepersonell, de tok seg god tid til å forklare hva som skulle skje, og mens jeg ventet var de stadig innom venterommet for å høre hvordan jeg hadde det og om det var noe de kunne gjøre for meg - ALLTID så vennlige. De tok så godt vare på meg at jeg glemte helt å være nervøs for operasjonen. Og denne gode behandlingen fortsatte når jeg kom inn på operasjonsstuen, alle var så snille, behjelpelige og forklarte hva som skulle skje. Og de svarte tålmodig på alle spørsmålene jeg hadde.

Det neste jeg husker er på oppvåkningen, hvor jeg nok en gang ble behandlet som en «prinsesse» med all verdens gode service og alltid noen som forsiktig spurte om jeg trengte noe. Til og med kirurgen kom for å høre hvordan det gikk med meg og for å se til operasjonsområdene.

Utover den obligatoriske tiden på oppvåkningen fikk jeg selv bestemme hvor lenge jeg skulle være på avdelingen før jeg reiste hjem igjen - fikk aldri følelsen av å bli «jaget på».

Opplevelsen ifm. operasjonsdagen var helt fantastisk fra begynnelse til slutt, har ikke én ting å sette fingeren på. Og når jeg kom hjem fikk jeg beskjed om at jeg kunne ringe direkte til avdelingen døgnet rundt i dagene som kom hvis det var noe, og hvis det var noe som hastet kunne jeg ringe direkte til kirurgen døgnet rundt. Det var VELDIG beroligende å vite! Dagen etter operasjonen ble jeg oppringt av en fra avdelingen som spurte hvordan jeg hadde det og hvordan ting gikk.

Jeg tar av meg hatten for den eksepsjonelt gode servicen og meget gode pasientbehandlingen fra ende til annen! Og det jeg verdsatte nesten mest av alt var at det på alle steg i prosessen var satt av god tid slik at jeg ble gitt den tiden jeg trengte hele veien, jeg ble aldri pushet til å skynde meg - ikke minst ifm. alle spørsmålene mine.

Dagene, ukene og månedene etter operasjonen gikk helt knirkefritt! Ikke én eneste gang hadde jeg smerter eller ubehag i ansiktet der hvor operasjonen hadde blitt utført. Jeg behøvde aldri å ta noe ekstra smertestillende utover de tre tablettene jeg ble anbefalt å ta de første tre dagene etter operasjonen. Det eneste stedet jeg kunne fornemme at det hadde «skjedd noe» var der hvor fettet hadde blitt høstet fra, som var fra innsiden av knærne. Men det var aldri vondt, ikke ubehagelig heller - men som sagt jeg kunne fornemme det. Dessuten ble jeg forklart at jeg måtte være forberedt på ubehag ev. smerter i det området. Men som sagt var det aldri noe problem for meg.

Jeg sitter igjen med en ubeskrivelig god erfaring ifm hele operasjonen både før og etter! Pasientbehandlingen og ikke minst operasjonen ble helt perfekt utført! Og resultatet av selve operasjonen var selvsagt absolutt best av alt:

Nå har jeg volum i ansiktet igjen, og jeg ser atter igjen sunn og frisk ut! Resultatet ser helt naturlig ut, og det finnes ikke et eneste arr i ansiktet. Der hvor fettet ble høstet fra innsiden av knærne ser man enn så lenge fire bitte små arr etter kanylene, men også det hadde selvfølgelig blitt veldig profesjonelt utført og ikke vilkårlig: for kanylene har blitt innført helt symmetrisk på begge sider, slik at når jeg står med knærne inntil hverandre så er de bitte små arrene nøyaktig på millimeteren likt plassert på begge sider!

Helhetsinntrykket mitt er: Perfeksjon fra ende til annen! Pasientens ve og vel ble satt i høysetet fra første stund, og den meget dyktige kirurgens resultater overgår alt av forventninger jeg hadde. Og volumet som er i ansiktet nå blir værende livet ut (med mindre jeg skulle gå raskt og drastisk ned i vekt)! Det er helt fantastisk! Slik sett er investeringen i det lange løp mye bedre enn hvis jeg skulle fortsatt et langt liv med dyre fillere. Så dette har jeg ikke angret et sekund på. Dette er faktisk den smarteste avgjørelsen jeg noen gang har tatt, og den beste investeringen jeg noensinne har gjort!

Jeg er ubeskrivelig tilfreds med det hele, og jeg er evig takknemlig for den gode behandlingen jeg fikk på Volvat, for den fremragende perfeksjonistiske kirurgen og for resultatet! Jeg kan sterkt anbefale behandlingen til andre med lignende behov.

Mvh

A (50 år)