Særdeles proft og vennlig

Tilbakemelding ifm operasjon av Haglunds hæl hos Volvat Ulriksdal i Bergen

Jeg ønsker med dette å gi tilbakemelding til Volvat på behandling og operasjon av diagnose Haglunds hæl.

Jeg har lenge hatt smerter i hæl området og rundt akillessene. Dette har i den senere tid før operasjon hindret meg fra å være aktiv med fotball og turgåing.

Kort tid etter besøk hos fastlege ble det tatt bilder hos Unilabs og jeg ble så kalt inn til samtale med spesialist i ortopedisk hos Volvat, kirurg Ari Bertz.

Etter første konsultasjon ble jeg informert om omfanget av diagnosen Haglunds hæl og forskjellige alternativer for hva som kunne gjøres for å bedre situasjonen. Kirurgi var en av dem. A. Bertz framla på en veldig god måte statistikk, erfaring og sannsynlighet for bedring av situasjonen.

Jeg ble så bedt om å tenke meg om hva som ble sagt under konsultasjonen og så bestemme meg for hva jeg ønsket. Det ble anbefalt å bruke litt tid på dette. Etter en stund bestemte jeg meg for å velge operasjon. Jeg oppsøkte Volvat og A. Bertz for ny konsultasjon og dato for operasjon.

18. september 2018 ble jeg operert og nå ca. 3 måneder etter er jeg absolutt foran skjema og på bedringens vei mot tilnærmet normal tilstand. Iht informasjon vil det ennå ta ca. 3 måneder før foten er helt restaurert.

Opplevelsen av behandlingen og operasjonen hos Volvat og kirurg har vært meget bra! Operasjonen var vellykket. Måten jeg ble tatt imot på av personell og kirurg involvert i operasjonen, var særdeles proft og vennlig. Alt gikk punktlig for seg og akkurat slik jeg var informert om at det skulle være. Jeg vil spesielt framheve og ikke minst takke kirurg Ari Bertz som framstod som en meget proff og dyktig fagmann. Han var særdeles dyktig, informativ og troverdig. Jeg følte meg veldig trygg på valg av operasjon og i forhold til at operasjonen skulle gå bra!

All honnør til først og fremst Ari Bertz, men også til Volvat og annet personell involvert i operasjonen.

Tusen takk!