Velkommen til informasjonsmøte med tema ankelskade / smerter i ankel, onsdag 1. november kl. 18-19!

18.10.2017

Er du plaget med smerter og stivhet i ankelleddet?

Til å begynne med er smertene hovedsakelig til stede i startfasen av fysisk aktivitet, og bedrer seg når man har vært i aktivitet og fått "varmet opp" leddet. Senere vil tilstanden ofte utvikles slik at smertene er til stede ved all belastning, og til slutt vil man også kunne være plaget med smerter i hvile. Det er typisk at plagene er mest uttalt ved gange på hardt underlag. Du skal ikke gå lenge med vondt i ankelen, da ubehandlede skader kan føre til utvikling av slitasjegikt i ankelen.

Vår erfarne fot- og ankelkirurg Ari Bertz inviterer til gratis informasjonsmøte hvor han  informerer om behandlingsforløp og nye operasjonsteknikker, som gir en rask rehabilitering, og kortere perioder med krykkegang og sykemelding.

Med de nye teknikkene, er det ikke behov for store snitt, og i de fleste tilfeller ikke behov for bruk av gips eller avlastning.

Ari Bertz er spesialist i ortopedisk kirurgi. I 2012 startet Dr. Bertz samarbeid med Volvat medisinske senter i Bergen, med å etablere Fot- og ankelkirurgi virksomhet, der driver han med vurdering, diagnostikk, og behandling av alle fot- og ankelproblemstillinger.

I 2014 etablerer han Klinikk for fot & ankel kirurgi i samarbeid med Volvat Medisinske Senter i Bergen.

Ari Bertz er spesielt interessert i pasient-lege-kommunikasjon, og har brukt vitenskapelige metoder i pasientopplæring, ved bruk av animasjoner, modeller, og internett.

 

◾Tid: Onsdag 1. november 2017 kl 18.00–19.00.
◾Sted: Volvat Medisinske Senter, Laguneveien 9.
Se kart her!
◾Informasjonskvelden er uforpliktende og gratis.

 

Påmelding:  Tlf: 55 11 20 00 eller fyll inn skjema under. 

Etter informasjonsmøte har du mulighet til å avtale videre individuell oppfølging på dine ankel utfordringer.

Velkommen!