Nytt ortopedisk team ved Volvat Fredrikstad

Nytt ortopedisk team ved Volvat Fredrikstad

20.11.2017

Ved Volvat sier vi gjerne at hos oss får du ‘alt under ett tak’ og det er ikke langt fra sannheten. Volvat Fredrikstad har holdt til i Helsehuset i tre år, og i løpet av denne tiden har vi utvidet tilbudene innen de fleste fagområdene og nærmest blitt et lite sykehus med fullt tilbud. For pasientene betyr det at veien og ventetiden til andre spesialister er kort.

Nå er det ortopedisk avdeling som har fått en utvidelse i form av to nye ortopeder og dermed et bredere tilbud innen utredning og kirurgi.

 

Tom Henry Sundøen har lang fartstid som spesialist i ortopedi og ortopedisk kirurgi og er nok et kjent navn for mange av våre pasienter. Han har vært tilknyttet Volvat Fredrikstad i 10 år og bidratt sterkt til at Volvats satsning innen ortopedi. Nå har han fått med seg spesialistene Tomas Eriksen og Jonas Bjørdal, hver med sine spesialfelt innen ortopedi, og sammen utgjør de et sterkt faglig team.

 

Når du bestiller time til ortoped ved Volvat er du garantert å komme til en spesialist på området og du kan være sikker på at du treffer den samme legen gjennom hele behandlingsløpet. Til tross for at spesialistene vår har fordypet seg innen ulike områder har de det til felles at de vil gi pasientene våre opplevelsen av å bli tatt på alvor, oppleve god service og få rett behandling. Flere spesialister betyr at det er enklere å søke råd og gi pasientene våre den oppfølgingen de trenger.

 

Med egen operasjonsstue i Fredrikstad er veien kort for de av pasientene våre som har behov for kirurgisk behandling. Utstyret er moderne og tilpasset de tjenestene vi nå tilbyr; Sundøen og Bjørdal utfører for det meste kikkhullskirurgi på knær og skuldre, mens Eriksen har spesialisert seg innen ryggkirurgi. Nå vil vi også kunne operere pasienter med prolaps og spinal stenose hos oss, i tillegg til det eksisterende tilbudet.