Volvat Fredrikstad samarbeider med Friskis og Svettis!

29.04.2016

Volvat Fredrikstad har inngått en samarbeidsavtale med Friskis og Svettis Fredrikstad. Samarbeidet er et forsøk på bygge merverdi for begge kunde- og pasientgrupper, samt ansatte. 


Fordelene gjelder begge Friskis og Svettis sentre i Fredrikstad og Volvat Fredrikstad, og er gjeldende fra 01.04.2016.

Friskis og Svettis tilbyr følgende til Volvat medlemmer:

Volvat medlemmer får 20% rabatt på alle typer medlemskap (dog ikke 3 måneders medlemskap).

Volvat-medlemmer må opplyse om at de er medlem hos Volvat for å få rabatten.

Friskis og Svettis tilbyr følgende til alle Volvat pasienter:

Alle Volvat-leger kan «utskrive» 14 dages gratis medlemskap som en smakebit til de pasienter som måtte ønske det (til det får vi egne kort som skal signeres/stemples og påføres dato). Dette gjelder alle Volvat pasienter.

Volvat tilbyr følgende til alle Friskis og Svettis medlemmer og trenere/ansatte:

Volvat tilbyr alle Friskis og Svettis medlemmer 10% på alle tjenester (utenom materiell, radiologi og liknende), men maks 1000 kr. per besøk.

Alle Friskis og Svettis-medlemmer, trenere og ansatte, har gyldige medlemskort og dette skal fremvises på Volvat for å få rabatten.

Rabatten betales av Volvat.

Utover ovenstående kommer vi til å samarbeide om temakvelder, annonsering på sentrene, bruke hverandres mailinglister og Facebook følgere samt behandle Friskis og Svettis trenere og ansatte med prioritet hvis/når skader oppstår. Utover dette har våre fysioterapeuter tilgang til Friskis og Svettis for å kunne demonstrere korrekt bruk av maskiner og utstyr til våre pasienter. Samtidig oppstarter Sanne Jensen gruppetrening for seniorer i Friskis og Svettis lokaler på "Værste". Info om dette kommer snart.

Friskis og Svettis har 2600 medlemmer over 18 år i Fredrikstad og omegn og Volvat har omtrent 3000 medlemmer i Østfold.