Kvalitet, service & lett tilgjengelighet

07.08.2015

Publisert i INmagasinet - juli 2015

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Volvat

Kvalitet, service & lett tilgjengelighet

Når du eller noen du er glad i blir syk vil du gjerne ha hjelp så raskt som mulig. Hos Volvat har de en stor avdeling med dyktige allmennleger hvor du raskt får time hos legen. I tillegg har de både røntgenavdeling (gjelder Oslo avd Majorstuen) og laboratorium slik at du får svar på prøvene mens du er der.

 

 

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak og feirer i år 30-årsjubileum. I dag har de fem medisinske sentre i Bergen, Fredrikstad, Hamar og på Majorstuen og Nationaltheatret i Oslo. Med spesialister innen en rekke fagområder er de kanskje mest kjent som et spesialistsykehus. Men alle Volvatsentre har også en stor avdeling med allmennleger.
– På alle våre sentre er faktisk den største avdelingen allmennmedisin og den største enheten i hele Volvat er avdelingen for allmennmedisin på Majorstuen med 110 ansatte. Og selv om vi ikke er en del av den offentlige fastlegeordningen er det stadig flere, både medlemmer og ikke-medlemmer, som bruker en av våre allmennleger som sin faste lege. Alle er velkomne her, men medlemmer blir prioritert ved kø. God tilgjengelighet på allmennavdelingen, med legevakt som er åpen 365 dager (gjelder Majorstuen og Bergen) i året gjør at pasientene kommer raskt til legen, forteller avdelingsoverlege og spesialist i allmennmedisin Björn Gillhagen.

Dr. Gillhagen har jobbet ved Volvat i 18 år og vært leder for allmennavdelingen på Majorstuen i 17 av de. 
– Volvat er en spennende arbeidsplass med mange fornøyde kunder og vi er i stadig utvikling for at flest mulig skal bli fornøyde. Vi fokuserer på høy faglig kvalitet og god service. Vår tilgjengelighet må være bedre enn hos både det offentlige og konkurrentene, noe jeg tør påstå at den er. Vi foretar hele tiden kundeundersøkelser som viser at de fleste av våre kunder er svært fornøyde.

Alt under ett tak

Hos Volvat får du alle tjenester samlet under ett tak. I tillegg til allmennmedisin tilbyr Volvat konsultasjoner hos spesialistleger, fysioterapeuter, ernæringsfysiologer og psykologer. Alle sentrene har dessuten apotek. Volvat Majorstuen har også en av Norges største reisevaksinepoliklinikker. 
– Her har vi også et komplett laboratorium og en moderne røntgenavdeling med både vanlig røntgen, mammografi, ultralyd, MR og CT. Åpningstiden er den samme som på vår Legevakt, hvor vi også har barnelege til stede hver dag hele året. Dette gjør at pasientene får raskt svar på prøvene og slipper å vente i ukesvis slik man ofte må i det offentlige. Vi kan også henvise videre til spesialister ved behov, både de som finnes på huset og utenfor. Og vi har et godt samarbeid med de nærliggende sykehusene.

Hos allmennlegene kan du få time både om morgenen og på kveldstid slik at du slipper å ta fri fra jobb. Allmennavdelingen tilbyr også årlige helsekontroller. Med andre ord er alt lagt til rette for å gjøre det enklest mulig for deg!

Kontaktinfo Volvat Oslo

Majorstuen
Borgenveien 2A
Tlf. 22 95 75 00 
Åpningstider:
Hverdager 08-22
Helg & helligdager: 10-22

Nationaltheatret
Stortingsgata 30
Tlf. 23 68 25 00
Åpningstider:
Hverdager: 08-16
Helg & helligdager: Stengt

Timebestilling kan også gjøres på web: www.volvat.no/timebestilling