Dr. Henning Stang

Skreddersyr kosmetiske behandlinger

19.10.2017

Har du et hudproblem eller føler du at du ser mye eldre ut enn du er? Hos Volvat Nationaltheatret tilbyr de et bredt spekter av hud- og kosmetiske behandlinger utført av spesialister med spisskompetanse. Her får du skreddersydde behandlinger etter dine behov og ønsker!

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak. Her i Oslo har de sentre på Majorstuen og ved Nationaltheatret, med et bredt medisinsk tilbud. Ved begge sentrene finner du egne kosmetiske avdelinger, Volvat Cosmedical, med spisskompetanse innen hudkirurgi og estetiske behandlinger.

Volvat Nationaltheatrets hudavdeling består av fire erfarne hudleger Kinia Remaut, Henning Stang, Drude Høyersteen Colom, Mila Lilleeng, dermatologisk sykepleier Rita Holmberget samt støttepersonell. Det kosmetiske behandlerteamet har høy kompetanse innenfor estetiske og medisinkosmetiske behandlinger, hudkirurgi og laser. Her kan du med andre ord senke skuldrene i trygg visshet om at du er i de beste hender.


Volvat Cosmedical har et bredt tilbud innen kosmetiske behandlinger, som blant annet skleroterapi, injeksjonsbehandlinger, hudoppstramming, fettfjerning, kar- og pigmentfjerning, hårfjerning og hudbehandlinger. Dermatologisk sykepleier Rita Holmberget

– Vi er en medisinsk klinikk som fokuserer på naturlige resultater. Trygghet og kompetanse er viktige stikkord i alt vi gjør, forteller Henning.
– Blant annet har vi de beste laserne på markedet for hårfjerning, fjerning av pigmentflekker og sprengte blodkar i ansiktet. Siden man skal være forsiktig med solen i tiden etter en laserbehandling er dette behandlinger som egner seg perfekt på denne tiden av året.
En sunn og frisk hud kan gjøre underverker for selvfølelsen. Men som resten av kroppen trenger også huden stell og vedlikehold. Hos Volvat Nationaltheatret tilbyr de en rekke hudbehandlinger, og med alt fra medisinske kremprogrammer som ZO Skin Health og ZO Medical til microneedling, medisinske peelinger og injeksjonsbehandlinger med filler og toksiner kan de skreddersy et program til akkurat deg og dine behov.
– De fleste behandlinger vi utfører er kombinasjonsbehandlinger, det er gjerne da man får de beste resultatene. Filler er effektivt mot linjer, rynker og til å gjenopprette volumet i ansiktet, og ved injeksjonsbehandling med skinboosters tilføres hyaluronsyre rett under hudoverflaten og gir den fuktighet og ny glød, forteller Rita.

 

Effektiv fjerning av sprengte blodkar på bena

Sprengte blodkar på bena oppleves ofte som et stort problem for den det gjelder. Hos Volvat Nationaltheatret jobber Dr. Henning Stang som har spesialkompetanse innen skleroterapi.
– Jeg har lang erfaring i fjerning av såkalte spindelkar på både legger og lår. Man oppnår svært gode resultater med skleroterapi hvor man injiserer karene med et ødeleggende stoff. På bare 2-3 behandlinger kan man forvente 70-80% bedring. Det er en komplikasjonsfri prosedyre og er veldig hyggelig å jobbe med siden pasientene blir så fornøyde, sier Henning.
– Karlaser er også et annet behandlende alternativ vi tilbyr.
Arr etter akne er et problem som mange sliter med. Men det finnes hjelp å få.
– Dette er ofte kompliserte arr å behandle, men vi sitter på kompetanse som gjør at vi kan skreddersy behandlingen etter hud- og arrtype. Resultatene blir vesentlig bedre, selv om man ikke kan forvente seg hud som en baby. Dessverre har ikke denne typen hudlidelser vært ivaretatt med et helhetlig tilbud verken i det offentlige eller i det private, og det er viktig for oss å fortelle pasientene at det faktisk er hjelp å få!

Ring 23 68 25 00 for å bestille time eller bruk link under.

 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Volvat Medisinske Senter