Vitusapotek Nasjonalteateret

Vitusapotek Nationaltheatret

05.10.2017

Volvat Nationaltheatret ønsker Vitusapotek sitt nye apotek på samme adresse velkommen. Dette vil gjøre det lettere for deg å ta ut eventuelle resepter etter ditt besøk hos oss.  

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede og har akkurat åpnet sitt apotek nr 250 ved Nationaltheatret i Oslo. Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – vi vet – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde.

I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet er vår fremste ambisjon.

I Vitusapotek finner du kun kvalitetssikrede produkter slik at du som kunde kan være trygg på de løsninger som presenteres for deg.

Velkommen til Volvat Nationaltheatret og Vitusapoteket!

Dersom du er Volvat-medlem får du 20% på utvalgte kosttilskudd og ThermaCare produkter. I tillegg får du gratis standardfrakt når du handler i nettbutikken. 

Benytt deg av denne linken for registrering og aktivering av dine Vitusapotek fordeler.