Plastikkirurg Hans Christian Sylvester-Jensen

30.11.2017

Dr. Hans Christian Sylvester-Jensen (f.1974) er utdannet lege (1999) og tannlege (2003) fra Universitetet i Bergen og er spesialist i plastikkirurgi fra Haukeland Universitetssykehus 2011. 

Han har jobbet ved Volvat Medisinske Senter i 15 år. På spørsmål om hva han liker ved jobben sin, svarer han kontant: “Interessant fagfelt, hyggelige pasienter og minst kollegaer! Noe av det som er veldig kjekt med jobben er at man treffer så mange interessante mennesker.” 

Hans Christian er opptatt av at Volvat har mange spesialister og at mange ikke er klar over kompetansen og det nære samarbeidet mellom kollegaer. “Vi samarbeider tett for å gi pasientene en best mulig behandling og opplevelse. Man kan få time på kort varsel, og gjerne utenom kjernearbeidstiden”, sier han.

Hans Christian utfører både plastisk kirurgi som kan være nokså omfattende operasjoner, men også mindre kirurgiske inngrep. Som regel dreier det seg ukompliserte saker, men det hender at selv en erfaren kirurg som han kan få seg en overraskelse: “Når man har fjernet en i utgangspunktet uskyldig ting, som inngrodd negl, så velger man mot all rutine å sende dette inn til undersøkelse og får som svar at det er malignt melanom. Da får man en følelse av ubehag samtidig som man er veldig glad for at man har gjort det man har gjort. “

Hans Christian Sylvester-Jensen er en av legene som også blir å treffe ved vårt nye senter i Åsane. Ønsker du å bestille time hos han kan du gjøre det under.