Volvat Stokkan

Vi er et privat sykehus som ble etablert i 1988 som en spesialklinikk for plastisk og kosmetisk kirurgi.

Vi er i dag regnet som en av Skandinavias ledende private klinikker innen plastikkirurgi. I tillegg har vi i mange år utført ortopedi, ulik generell kirurgi, nevrokirurgi (prolaps) og overvektsoperasjoner. 

 

Klikk her for å gå til Volvat Stokkans web-sider

 

Volvat - Alltid til hjelp!

 

Vi behandler ca 7000 pasienter i året. Av disse er ca halvparten pasienter henvist oss via avtalen med Helse Midt-Norge RHF. Er du pasient med rett til operasjon gjennom henvisning fra din fastlege, manuellterapeut eller andre med henvisningsrett, finner du våre ventetider på helsenorge.no

Våre kirurger har alle overlegestatus og er alltid tilgjengelig for pasienten minimum 24 timer etter operasjon.

Plastisk kirurgi

Volvat Stokkan har svært erfarne plastikkirurgiske overleger som arbeider fast ved klinikken i Trondheim. En av overlegene har professor-kompetanse i plastisk kirurgi, to har doktorgrad og den tredje av overlegene arbeider med å fullføre sin doktorgrad på plastiske brystoperasjoner.

Våre plastikkirurger er tilgjengelig for pasientene også etter operasjonene. Vi utfører årlig mer enn 1000 plastiske operasjoner som for eksempel ansiktsløft, brystforstørrelse med silikon, brystreduksjon, brystløft, fettsuging og bukplastikk. I tillegg tilbyr vi en rekke kosmetiske behandlinger som Botox, Restylane, hudbehandling, laser og permanent hårfjerning.

Anestesi

Vi har erfarne anestesileger som er fast tilknyttet klinikken i Trondheim.

Vi utfører årlig mer enn 2500 operasjoner i narkose og en del i lokalbedøvelse.

Våre spesialister - din trygghet

Alle sykepleierne har spesialutdannelse som offentlig godkjente operasjons- eller anestesisykepleiere. Operasjonsstuer og oppvåkningsrom har sykehusstandard med høye krav til medisinsk teknisk utstyr.

Avtaler med det offentlige helsevesen

Vi utfører årlig ca. 3000 operasjoner innen ulike kirurgiske disipliner for det offentlige. Les mer under offentlige avtaler for Trondheim.

 

Besøksadresse:

Fjordgt. 68, 7010 Trondheim

Veibeskrivelse og kart finner du her!

Postadresse:

Volvat Stokkan
Fjordgt. 68
7010 Trondheim
E-post: post-stokkan@volvat.no
Tlf: 73873900

 

Gå til vår hjemmeside her!

Volvat Stokkan