Ultralyd (3D) av gravide

cul22ja0021rf_medium.jpg

3D ultralyd av gravide kan du få gjort i Bergen, Fredrikstad og på Hamar. Tenk å kunne få se barnet i magen i en virkelighetsnær 3D/4D opplevelse, delt med din kjære. Det kan du hos Volvat!

Timebestilling 3D ultralyd:

  • Bergen: tlf. 55 11 20 00
  • Fredrikstad: tlf. 69 30 23 00
  • Hamar: tlf. 62 55 35 50

Pris fra kr 1900. Merk at det er lokale forskjeller mellom sentrene.

Du/dere vil få god tid til å bli kjent med barnet i magen under undersøkelsen, og opplevelsen fanges med video som dere får med hjem etterpå til bruk på både PC og TV. Vi ønsker også barn i familien hjertelig velkommen til undersøkelsen, men husk på at de små fort har noe mindre tålmodighet enn mor og far!

Vår erfaring er at det er enklest å få gode bilder mellom 25. og 28. uke.

Vi ønsker at dette skal være en hyggelig opplevelse for dere, men i svært få tilfeller vil vi kunne finne avvik hos barnet og vi setter da opp for en videre vurdering.

Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Volvats store spesialiserte fagmiljø gjør det bedre og tryggere for deg som pasient!

Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon.

Du bør ikke innta sukkerholdig drikke eller spise mat de siste to timene før undersøkelsen. Dette for å sikre optimale forhold for gode bilder.

Tenk å kunne få se barnet i magen i en virkelighetsnær 3D/4D opplevelse, delt med sin kjære. Det kan du hos oss!

Vi har nå gleden av å tilby en egen avansert ultralydundersøkelse i 3D / 4D, med noen av de mest sofistikerte ultralydapparatene som finnes på markedet.