Test kondisen din med Vo2 max

Testing av maksimalt oksygenopptak (Vo2 max) er den beste testen for å måle hvordan det egentlig står til med din kondis

Testen tilbys ved Volvat Majorstuen i Oslo

Vo2 max-testen utføres ved løping på tredemølle. Testen brukes jevnlig av toppidrettsutøvere, mosjonister og andre som ønsker et mål på sin fysiske form. Den kan også brukes også for å sjekke om treningen din gir ønsket effekt.

Generelt kan vi si at resultatet gir en indikasjon på egen form sammenlignet med gjennomsnittet for din alder og ditt kjønn.

Om Vo2 max-testen

Testen gjennomføres på tredemølle med stadig økende belastning til maksimal intensitet er oppnådd. Det er ca. 10 min oppvarming før selve testen som tar rundt 4-8 minutter.

Etter testen får du en gjennomgang av resultatet. Det blir samtale rundt trening og hensiktsmessige økter for å bedre oksygenopptaket. Du får med deg utskrift av rapporten hjem. Hele seansen tar 45 minutter.

Forberedelser før test

Det anbefales at du forbereder deg på samme måte som før en hard treningsøkt. Du bør ikke trene hardt de siste to dagene, og du må ikke spise et stort måltid tett opp mot testen. Ta gjerne med eget pulsbelte om du ønsker å finne ut egen maks puls.

Pris- og kontaktinformasjon

På Volvat Majorstuen har vi et tverrfaglig team med fysioterapeuter, leger, legespesialister, ernæringsfysiolog mm. Testen gjennomføres av en fysioterapeut med utdanning innenfor treningsfysiologi.

Er det ønske og/eller behov vil du smidig og raskt kunne settes opp til konsultasjon.

Priser og bestilling

Bestill Vo2-max 30min: Kr 925,-
Bestill Vo2-max 60min med treningsveiledning: kr 1 500,-

Fysioterapeut

1 305,-

Priseksempel fra Oslo, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.