Generell kirurgi og gastrokirurgi

Ved våre kirurgiske avdelinger tilbyr et bredt spekter av tjenester og inngrep.


Tilbudet varier ved de ulike sentrene.

Vi tilbyr utredning/operasjoner på følgende områder innen generell- og gastrokirurgi:

 

 

Timebestilling mage-/tarmtjenester:

Oslo: tlf. 22 95 76 21
Bergen: tlf.55 11 20 00
Fredrikstad: tlf 69 30 23 00

 

 

God og effektiv behandling

Vårt mål er at du skal få profesjonell og effektiv behandling, preget av høy kvalitet og omsorg. Ved planleggingen av operasjonen vil anestesilegen og kirurgen diskutere både operasjonstype og hvilken form for bedøvelse eller narkose som egner seg best i ditt tilfelle.

Du bestemmer selv når du vil bli operert

Volvat Medisinske Senter har respekt for din tid. Du velger operasjonstidspunkt i samarbeid med koordinator. På operasjonsdagen blir du bedt om å komme én time før selve inngrepet. Denne timen benyttes til omkledning, samtale med sykepleier og du vil få eventuelle medikamenter på forhånd (premedikamenter). Både kirurgen og anestesilegen samtaler med deg før operasjonen. Vi avtaler med deg på forhånd når du skal reise hjem.

Raskt og smertefritt hjem

Med moderne anestesi tar det ofte ikke mer enn ca 30 minutter fra du som pasient blir trillet ut av operasjonsstuen til du blir servert rundstykker og kaffe på oppvåkningsavdelingen. I løpet av en til to timer etter endt operasjon kan de fleste pasientene reise hjem.

Pasientundersøkelser

Hvert år gjennomføres pasientundersøkelser blant et stort antall av våre pasienter. De siste tre årene har vår kirurgiske avdeling hatt en fornøydhetsgrad som har variert mellom 95 til 97 prosent.

 

Her finner du våre priser!

 

Overvektskirurgi/slankeoperasjon - les mer på www.overvektskirurgi.no

Tjenesten tilbys ved

  • Volvat Oslo - Majorstuen
  • Volvat Bergen - Avd. Ulriksdal
  • Volvat Fredrikstad