Gruppetrening

Vi tilbyr flere former for gruppetrening på ulike nivå. Vi har et bredt tilbud for både inaktive, mosjonister, gravide, seniorer og godt trente. All trening ledes av fysioterapeut/instruktør, som sikrer god oppfølging og veiledning under trening. Til bedrifter kan vi skreddersy tilbud tilpasset den enkelte bedrift fra lavterskeltilbud, variasjon for ensidig arbeid, til høyintensitetstrening. Individuell treningsveiledning kan også tilbys bedriften.


Klikk her for mer info om tilbud i Bergen/Laguneparken og i Oslo

Velkommen til nytt gruppetreningssemester - høsten 2017!

Klikk her for å se timeplan

 

PÅMELDING:
Mail: mensendieck@volvat.no

Telefon: 23 68 34 80 eller 22 95 75 00

De fleste gruppetreningene foregår på Majorstuen i Borgenveien 2A. Vi tilbyr formiddag, ettermiddag- og kveldsgrupper. Vi har også gruppetrening ute i bedrifter.

Medisinsk Yoga

Dette er yoga med fokus på pust, avspenning, enkle øvelser og meditasjon.

Medisinsk yoga har effekt på en rekke plager som ryggsmerter, stress, utbrenthet, migrene, høyt blodtrykk med mer. 

Timen varer i 55 minutter. 

Pris: 200 kr per gang. Man betaler for 10 ganger. Volvat-medlemmer får 20% avslag.


MENSENDIECK-TRENING:

Mensendieck trening øker kroppsbevissthet, -kontroll og dynamisk stabilitet. Gjennom aktive bevegelser/øvelser og veiledning erfares hensiktsmessig kroppsbruk og forholdet mellom spenning og avspenning. Mensendieck trening er uten musikk for å ha økt fokus på læring og opplevelse av kroppskontroll og kroppsbevissthet.

Mensendieck trening baserer seg på grunnleggende mensendieck-øvelser. Timen tilpasses deltakerne og fysioterapeuten veileder i alternative øvelser dersom noe ikke lar seg gjennomføre. Passer for alle aldre uansett treningsbakgrunn. Fint som et supplement til annen trening eller som oppfølging etter behandling.

Flere av gruppene er videregående Mensendieck trening og baserer seg på en videreføring av grunnleggende mensendieck-øvelser / trening og stiller økt krav til balanse, stabilitet og koordinasjon. God kroppsbevissthet og kontroll er en forutsetning. Disse timene passer for deg som ønsker en større utfordring av koordinasjon og balanse, med erfaring i Mensendieck trening.

Timen varer i 50 minutter og avsluttes alltid med avspenning. Alle grupper instrueres/ledes av mensendieck utdannede fysioterapeuter, noe som sikrer en faglig trygghet for deltakerne og mulighet for råd og veiledning.

Våre gruppeansvarlige hjelper deg å finne Mensendieck gruppen som passer for deg.

Pris: 180 kr per time. Du betaler for et semester av gangen fra den dagen du begynner. Volvat-medlemmer får 20% avslag.

 

STYRKETRENING:

En tyngre time til musikk med styrkeøvelser for kroppens store muskelgrupper. Timen stimulerer til økt muskulær utholdenhet; dvs relativt lette vekter men mange repetisjoner. Passer fint for deg som ønsker en større utfordring med fokus på styrke.

Timen varer i 50 minutter.

 Pris: 250 per gang. Man betaler for 10 ganger.  Volvat-medlemmer får 20% avslag.

 

PÅMELDING TIL GRUPPETRENING:

Send mail til: mensendieck@volvat.no

Telefon: 23 68 34 80 eller 22 95 75 00

 

Oversikt over treningstilbud:

  • Kondisjonstest
  • Kom i form!
  • Personlig trening
  • Styrketrening
  • Mensendieck trening 

Tjenesten tilbys ved

  • Volvat Oslo - Majorstuen
  • Volvat Oslo - Nationaltheatret
  • Volvat Bergen - Laguneparken