Hyaluronsyre - Restylane

Restylane glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene og gir deg fyldigere lepper.


Restylane er et volumgivende stoff som brukes til å fylle ut rynker og gi økt volum.

Restylane kan settes i ansikt, lepper, bryst og hender. Hyaluronsyremolekylene binder vann, og gir dermed økt fukt og spenst og rynker glattes ut. Restylane finnes med bedøvelse (lidokain) for å redusere ubehag ved injeksjoner.

Restylane er en såkalt "filler" og inneholder hyaluronsyre-gele som sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler. Restylane består av små molekyler som binder vann hvorved huden strekkes og blir fastere.

Behandlingen kombineres ofte med Botox og medisinske kremer for å få den beste effekten. Restylane kan også være et verdifullt supplement til ansiktsløft og andre plastiske operasjoner (øyelokk, panneløft, laserbehandling, neseplastikk).

Fillere

En filler er et volumøkende stoff. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet i tillegg til ansikt kan man behandle brystpartiet, halsen og hendene.

Man kan også bygge større kinnben, gjøre små nesekorreksjoner og modellere haken. Behandlingene gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent.

Varighet i huden varierer fra person til person.

Behandlingen kombineres ofte med Botox og medisinske kremer for å få den beste effekten. Restylane kan også være et verdifullt supplement til ansiktsløft og annen plastisk kirurgi (øyelokk, panneløft, laserbehandling, neseplastikk).

Restylane Tear through

Restylane Tear through er en behandling for trette øyne, og fungerer som en concealer-behandling, bortsett fra at denne er under huden, og behandler der problemet kommer ifra. Ved den rette indikasjonen gir denne behandlingen helt fantastiske resultater, og de aller fleste føler seg mye freshere. Behandlingen medfører stort sett kun to stikk på hver side, er minimalt smertefullt, og gir gode resultater. Behandlingen krever oftest 1-2 ml.

 

 

Bestill time på web eller på telefon: 

Oslo/Majorstuen: 22 95 75 96 / 928 16 389
Oslo/Nationaltheatret: 23 68 25 00
Fredrikstad: 69 30 23 00

Vi har kort ventetid

Bestill time

Tjenesten tilbys ved

  • Volvat Oslo - Majorstuen

Vi har kort ventetid

Bestill time