Rita Holmberget (Volvat Nationaltheatret)


Rita Holmberget

Rita Holmberget er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Volvat Nationaltheatret. Hun ble uteksaminert sykepleier ved Høgskolen i Oslo i 2008, og har mange års yrkeserfaring ved både medisinsk og kirurgisk avdeling ved Bærum sykehus. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2013, og har videreutdanning i kosmetisk dermatologi og hudpleie fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Rita er autorisert Restylane-behandler gjennom Galderma AB, og har flere kurs og godkjenninger i Restylane, Azzalure/Botox og Skinboosters. Disse brukes gjerne i kombinasjoner ved hudforyngende behandlinger. I tillegg har hun flere kurs gjennom HudHelse AS i hudbehandling med Obagi/ZO Medical, samt avanserte kurs i ZO Medical Controlled Depth Blue Peel og 3-step Stimulation Peel. Her behandles hudproblemer som kviser, arr etter kviser, rynker, linjer, slapp og sliten hud, pigmenteringer, store porer og solskadet hud.

Rita er også kurset gjennom Scanex AS i laserteknikk, og bruker Alexandrite og Nd:YAG laser i behandling av hårfjerning, pigmentflekker og sprengte blodkar.

Rita er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde.

Har du spørsmål vedrørende kosmetiske behandlinger kan du sende en epost til rita.holmberget@volvat.no

Ring Volvat Nationaltheatret på telefon 23 68 25 00 for å bestille time hos Rita!