Immunterapi

immunterapi


De siste årene har en ny type behandling tatt stor plass i kreftbehandling, nemlig immunterapi. Dette baseres på at kroppens eget immunforsvar kan angripe kreftceller, når denne aktiveres.

Det er nå flere diagnoser der Volvat i Oslo kan tilby immunterapi, deriblant:

  • lungekreft
  • brystkreft
  • underlivskreft
  • blærekreft
  • hudkreft

Det kommer stadig nye terapier og behandlingsindikasjoner, og vi gjør vårt beste for å finne riktig behandling for deg.

Immunterapi kan generere en immunrespons i kroppen, som kan stoppe kreftceller, og føre til tilbakegang av kreftsvulster. Noen av disse behandlingene er godkjent og brukes av norske sykehus, mens andre er godkjente, men brukes ikke av kostnadsårsaker.

Tilrettelegging og oppfølging

I Volvat legger vi til rette for å gi immunterapi. Vi følger deg tett opp under behandlingen, både for å måle effekt og for å følge opp eventuelle bivirkninger.

For at du skal kunne vurderes for immunterapi, må du være i relativt god allmenntilstand. I tillegg bør du ikke ha autoimmune sykdommer.

Pris på immunterapi

Pris på immunterapi er avhengig av en rekke faktorer. Vanligvis vil pasientens vekt avgjøre dosen samt innkjøpspris av medikamentet, i tillegg antall behandlinger og hvilken kreftform du er rammet av. Under konsultasjonen hos Volvats onkolog i Oslo vil du få mer nøyaktig informasjon om pris på behandlingen.

>> Gå til forsiden om kreftomsorg

 

Ta kontakt med oss på telefon, eller ved å sende inn kontaktskjemaet under.

Telefon: 22 95 76 21 eller 22 95 76 45

Jeg vil bli kontaktet