Pasienthistorier

Tilbakemeldinger fra personer som har gjennomført plastisk kirurgi ved Volvat.


Panneløft og øyelokksoperasjon

Har i løpet av 2016 gjort 2 forskjellige type kosmetiske inngrep etter eget ønske, men under svært kyndig faglig, kosmetisk og resultatmessig veiledning - hvor man umiddelbart merker at her er målet å se naturlig ut. Noe jeg setter stor pris på.

Mitt ønske da jeg oppsøkte dr. Steinbach var å gjøre noe med øvre øyelokk. Etter grundig konsultasjon og samtaler ble det klart at «tyngden» over høyre øyelokk var såpass markant at en vanlig øvre øyelokksoperasjon for det første ikke ville gi ønsket resultat, men faktisk også kunne føre til problemer med å lukke øyet. Resultatet ble da først operasjon av typen «panneløft». Fikk hele veien god informasjon både før og etter inngrep. God, trygg veiledning. Panneløftet ga meg relativt store hematomer, men alt var på forhånd forklart, og de spørsmål jeg hadde etter hjemkomst, ble også besvart raskt og trygt. Sendte noen bilder og ble betrygget om at det var innenfor normalen. Dermed slappet jeg av og restitusjonen gikk sin gang i henhold til det jeg var blitt forespeilet.

Etter restitusjon av panneløftet, kunne jeg få den ønskede øvre øyelokksoperasjonen. Valgte da å ta med nedre øyelokk og fikk forklart at det var nok «pose» der til at jeg ville se en forskjell, men ble også informert klart om at noen stor forskjell ville det ikke bli. Men jeg valgte selv å ta det med under samme operasjonen. Denne operasjonen gikk så smoooooth at jeg nesten mangler ord. Selvsagt like god informasjon før og etter, men den måten det ble sydd på med virkelig ingen spor (med mindre man går heeelt inntil OG vet hva man skal se etter) ante jeg ikke at gikk an! For et fantastisk håndverk av dr. Steinbach. Har i ettertid mange venninner som har kommentert hvor utrolig raskt det bare ikke synes at jeg har operert øyelokkene.

Konklusjonen min er at jeg er en svært fornøyd pasient hos dr. Steinbach ved Volvat medisinske senter. Om 6-7 år oppsøker jeg han igjen for å diskutere eventuell små justeringer.

Dr. Steinbach er i tillegg en usedvanlig behagelig, tålmodig og trivelig person som er grundig og nøyaktig til fingerspissene - bokstavelig talt!

Kvinne, operert på Volvat Oslo, Majorstuen. Panneløft og øyelokksoperasjon. Kirurg: Frank Steinbach

 


 

Bukplastikk

13. juni i år fikk jeg fjernet en god del løs hud fra min mage. Etter å ha tenkt på å gjøre det i flere år, ble dette endelig en realitet. Med et vekttap på 72 kg på operasjonstidspunktet var det mye løs hud som måtte fjernes, dvs. drøye 3 kg hud ble borte. Etter operasjonen har vekttapet blitt enda større, og i dag har jeg tilsammen gått ned nærmere 80 kg. Jeg trodde i utgangspunktet at vektnedgang kombinert med trening skulle være nok, men det viste seg etterhvert at den løse huden på magen var umulig å få bort på egen hånd. Dette plaget meg endel i hverdagen, og noe av gleden over å ha gått ned så mye i vekt ble borte. Etter å ha vurdert operasjon både på egenhånd, og med min faste Volvat-lege dr. Morten Wangestad, bestemte jeg meg langt om lenge for å ta kontakt med en plastisk kirurg på Volvat. Jeg ville høre hva de mente om saken; om de ville anbefale meg en operasjon, eller om de mente jeg kunne klare dette selv. Jeg grudde meg litt på forhånd, men ble møtt av dr. Steinbach som viste seg å være verdens hyggeligste lege. Han er et varmt menneske, og en uhyre profesjonell lege. Jeg følte meg ivaretatt av han og alle hans hjelpere fra første stund. Jeg har blitt operert på Volvat tidligere, og barnet mitt er operert på Volvat flere ganger, og jeg har aldri opplevd noe annet enn positiv behandling der. Så Volvat var et soleklart valg for meg når jeg skulle foreta en slik operasjon. Min operasjon denne gangen var en utelukkende positiv opplevelse; med tett oppfølging både før, under og etter operasjonen, både av dr. Steinbach selv, og de ansatte på operasjonsavdelingen. Magen ble veldig fin; operasjonssåret er nydelig sydd, det var minimal smerte etter operasjonen, og helingen i etterkant av operasjonen har gått som en drøm. Jeg trodde at 6 uker med korsett bl.a. skulle være fryktelig, men det vennet jeg meg raskt til. Jeg er svært fornøyd med resultatet av operasjonen, og vil på det varmeste anbefale andre med tilsvarende problem å gjøre det samme!

Kvinne, operert 13. juni 2016 av dr. Frank Steinbach ved Volvat Majorstuen, Oslo

 


 

Plastisk kirurgi etter stor vektnedgang

Espen Tyrihjell

Kjære Volvat!

Ønsker med dette å takke dere alle for utrolig flott veiledning og gjennomføring for og fjerne litt overhud etter min livsstilsendring.

Den 26. juli 2014 bestemte jeg meg for et livsstilsendringsprosjekt. Jeg veide kritiske 172 kg, og jeg bestemte meg for å redusere min vekt med 80 kg.

Året etter, den 26. juli 2015 hadde jeg redusert min vekt med 83 kg.

Det var vesentlig 3 fokusområder som jeg hadde fokus på for vektreduksjon med varig endring:

  1. Jeg analyserte hvorfor spiste jeg for mye, og endret dem.
  2. Jeg begynte med trening ( vesentlig sykling, svømming og styrketrening); min første sykkeltur (2014) ble 3 km.
  3. Riktig kosthold basert på mye protein, grønnsaker og umettet fett.

Og resultatene kom:

Sommeren 2015 syklet jeg 2 ganger fra Gol og hjem. Første gang på 10 timer og 30 min, deretter 2 timer raskere.

Samme sommeren gikk jeg en fottur på 110 km på Finnmarksvidda.

Året etter, 2016, syklet jeg Norge på langs på 14 etapper. 2140 km/ 150 km hver dag.

Og sist men ikke minst:

Jeg har nå kommet i mitt livs form, og er lykkelig for første gang.

Overhud:

Etter å ha redusert min vekt fra 172 kg til 89 kg, ble det litt overhud som var sjenerende.

Frank SteinbachJeg tok da kontakt med Volvat, ved Frank Friedrich Steinbach, for å vurdere en plastisk operasjon.

4 uker etter, den 26. sept 2016, ble jeg operert på Volvat i Oslo. Operasjonen varte bare noen få timer.

Min  opplevelse av dette samarbeidet med Frank og hans sitt team på Volvat var overveldende positiv.

Jeg følte meg trygg under konsultasjon, før og under operasjon og at resultatet kom til å bli bra.

Tusen takk til alle dere som hjalp meg med dette på Volvat.

Nå etter operasjonen kan jeg for første gang i mitt liv ha en stram mage.

Tusen tusen takk!!

Hilsen
Espen Tyrihjell

 

Les mer om plastisk kirurgi etter vektnedgang her

Les mer om plastisk kirurgi her

 


 

Skikkelig godt ivaretatt

«Er veldig fornøyd med Volvat Stokkan. Følte meg skikkelig godt ivaretatt. Hadde koselige samtaler med lege og medhjelpere under hele operasjonen.» (Volvat Stokkan)

Les mer om plastisk kirurgi her

 


«Har allerede anbefalt klinikken til flere. Følte meg som en kongelig under mitt opphold hos dere. Anestesisykepleier Dag var eksepsjonelt profesjonell, hyggelig og lyttende. Han ga meg smertestillende så jeg slapp unna smerter etter oppvåkningen. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet.» (Volvat Stokkan)

Les mer om plastisk kirurgi her

 


 

Timebestilling for konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi:

Oslo Majorstuen: tlf. 22 95 75 00
Oslo Nationaltheatret: tlf. 23 68 25 00
Bergen: tlf. 55 11 20 00           
Fredrikstad: tlf. 69 30 23 00
Tromsø: tlf. 77 66 48 50
Trondheim:  tlf. 73 87 39 00

Merk at tilbudet kan variere fra senter til senter.