Utstående ører

Utstående ører er en medfødt tilstand. Det finnes flere operasjonsmetoder, felles for de vi benytter er at arrene ser naturlige ut etterpå.


Utstående ører er en medfødt tilstand som kan variere ganske mye. Det kan være sideforskjell både i hvor mye ørene står ut, og de kan være forskjellige i form og størrelse. Mange foreldre ønsker at barna skal opereres før skolealder for å forhindre mobbing. Det finnes flere operasjonsmetoder, felles for de vi benytter er at arrene ser naturlige ut etterpå.

 

Hvilket resultat kan du forvente?

Det viktigste for de aller fleste pasienter er at ørene kommer mer inntil hodet på en mest naturlig måte. Det kan oppnås meget tilfredsstillende resultater.

Slik utføres operasjonen

Inngrepet utføres nesten alltid i lokal bedøvelse, helt ned til 6-årsalderen. Ved vår vanligste metode legges et lite snitt bak øret, ved hjelp av laser. Den folden som de fleste med utstående ører mangler, lager vi ved hjelp av små sting som binder opp ørebrusken. Vi anvender også en annen teknikk der ørebrusken svekkes med en diamantfil på det stedet vi ønsker en ny fold. Ulempen med denne metoden, som ellers er meget god, er at øret må tapes inntil hodet i en måned etter inngrepet.

Etter operasjonen

For å holde ørene i ro mens snittene gror må man gå med bandasje rundt hodet i en uke. Bortsett fra ubehag og blødninger som kan fremkomme ved alle inngrep, er det vanligvis ingen alvorlige komplikasjoner. Ved trådteknikken kan øret sprette tilbake i stilling som før operasjonen hvis tråden glipper taket i brusken før det er gått seks uker. Korreksjon av dette er enkelt.

Mulige komplikasjoner

Det er sjelden problemer med denne operasjonen. Blødninger med blodansamling under huden kan forekomme. Dette må behandles ved at blodet må tappes ut. Infeksjon kan opptre, men meget sjelden.

 

Her finner du pris på plastisk kirurgi

 

Timebestilling for konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi:

Oslo Majorstuen: tlf. 22 95 75 00
Oslo Nationaltheatret: tlf. 23 68 25 00
Bergen: tlf. 55 11 20 00           
Fredrikstad: tlf. 69 30 23 00
Tromsø: tlf. 77 66 48 50
Trondheim:  tlf. 73 87 39 00

Merk at tilbudet kan variere fra senter til senter.

 

 

 

Plastisk kirurgi ved Volvat

Brystforstørrelse med silikon 

Brystreduksjon 

Brystløft

Fettsuging

Bukplastikk / mageplastikk

Neseoperasjon (neseplastikk)

Tunge øyelokk

Poser under øynene

Pris på plastisk kirurgi

Oversikt over Volvats tilbud innen plastisk kirurgi

Tjenesten tilbys ved

  • Volvat Oslo - Majorstuen
  • Volvat Fredrikstad
  • Volvat Bergen - Avd. Ulriksdal

Priser

Klikk her for å se en prisoversikt for plastisk kirugi ved Volvat

VIKTIG: alle priser i denne oversikten er fra-priser.