Personlig trening (PT)


  • Ønsker du å komme i gang med en mer aktiv livsstil, men sliter med motivasjonen?
  • Er du nysgjerrig på hvordan helsen din er?
  • Synes du det er vanskelig å planlegge aktivitets-/treningsuken?
  • Er du en ”Birkebeiner” som ønsker å trene mer effektivt?

 

Alle våre personlige trenere er fysioterapeuter eller har annen helsefaglig bakgrunn, og er erfarne instruktører. De hjelper deg med planlegging og/eller gjennomføring av treningen.

Vi vektlegger treningsprinsipper som har dokumentert effekt på kondisjon og styrke, og holder oss oppdaterte på forskning. Sammen gir vi deg treningsoppfølgingen som du ønsker deg, enten om du er mosjonisten som ønsker å komme i gang, idretssutøveren som vil spisse formen, eller om du trenger opptrening etter store og små skader. Med utgangspunkt i dine mål setter vi opp det optimale opplegget.

Våre trenere tilbyr:

Kartleggingssamtale og tett individuell oppfølging:  En god kartleggingssamtale i starten  er viktig, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte å nå dine mål.  Du følges videre tett opp av en av våre trenere.

Personlig trening i gruppe: En liten gruppe følges opp av personlig trener. Ved å trene sammen med andre, har du mulighet for å gi og få motivasjon fra andre likesinnede. En sosial, morsom og effektiv treningsform.

Veiledning rettet mot idrett (løp, sykkel eller langrenn): Denne treningen foregår ute i terrenget eller inne i treningssal. Om du har behov for veiledning i teknikk, eller en motivator for å prestere bedre, er dette noe vi kan hjelpe deg med.

Kroppsanalyse: Måler din kroppssammensetning, bla. muskler, fett og beinmineraltetthet.  Med utgangspunkt i testen kan en av våre trenere lage et individuelt tilpasset opplegg for deg.

Kondisjonstest (VO2-max) - tilbys kun i Oslo: Direkte måling av din fysiske kapasitet, som et mål på din helse. Testen gjøres på tredemølle eller sykkel. Basert på testresultatet kan våre trenere sette opp et spesifikt treningsopplegg for å bedre formen din. Dette er et godt redskap for å måle fremgang.

Livsstilsendring: En helhetlig oppfølging av fysioterapeut og ernæringsfysiolog som har lang erfaring med endring av atferd. Ved behov vil også andre spesialister anbefales i veiledningen, som allmennlege og psykolog.

Trening i bedrift - klikk her

Les mer om:

 

Volvat medisinske senter jobber tverrfaglig, og har den unike sammensetningen av fagfolk som hjelper deg alle steg på veien.

 

Vår kunnskap - Din trygghet!

Våre personlige trenere

- Jacob Aspelin: jacob.aspelin@volvat.no
- Ingrid Fearnley: Ingrid.Fearnley@volvat.no   
- Anne Marthe Myhre: annemarthe.myhre@volvat.no
- Christine Lundkvist: christine.lundkvist@volvat.no

Timebestilling og ytterligere informasjon:

Ingrid Fearnley: ingrid.fearnley@volvat.no / 91868719

Christine Lundkvist: christine.lundkvist@volvat.no / 90163209

Vi har kort ventetid

Bestill time

Tjenesten tilbys ved

  • Volvat Oslo - Nationaltheatret
  • Volvat Oslo - Majorstuen
  • Volvat Bergen - Laguneparken

Vi har kort ventetid

Bestill time