Trening for bedrifter

Volvat bedriftsavtale er et fleksibelt tilbud som tilpasses din bedrift.
En bedriftsavtale med Volvat gir merverdi både for bedriften og de ansatte.


Stillesittende arbeid og inaktivitet er blitt en utfordring for nordmenns helse. Et godt aktivitetstilbud er en investering i helsen. Med trening for bedrift kan Volvat hjelpe din bedrift i gang med en mer aktiv livsstil. Vi er et sterkt medisinsk team som jobber sammen og har kompetansen til å tilrettelegge for fysisk aktivitet og trening i bedrift. 

Bedriftstrening kan bidra til:

  • Økt samhold og trivsel på arbeidsplassen
  • Overskudd til å få utført flere arbeidsoppgaver
  • Mer kvalitet i arbeidet 
  • Nedgang i sykefraværet for de ansatte
  • Bedre fysisk og psykisk helse som er med på å bedre humør, og bedre evnen til å mestre stress.

 

Volvat har et bredt tilbud for både mosjonister, gravide, seniorer og godt trente. All trening ledes av erfarne fysioterapeuter eller personlig trener som sikrer god oppfølging og veiledning under trening.

Gjennom en kartlegging av deres behov kan vi skreddersy tilbud tilpasset den enkelte bedrift fra lavterskeltilbud, variasjon for ensidig arbeid, til høyintensitetstrening eller en mer helhetlig livsstilsendring. Vi utfører treningen i bedriften, i Volvat sine treningslokaler eller ute i friluft.

Vi tilbyr:

Personlig trening: en personlig trener vil gi deg en tett individuell oppfølging om du ønsker å komme i gang med trening, eller ønsker å ta et steg videre. Treneren vil hjelpe deg med å planlegge og strukturere treningsøktene, og motivere deg mot dine mål.  Personlig trening kan foregår individuelt eller i en liten gruppe.

Jobbstrekk: en kort treningssekvens som gir sirkulasjon, bevegelse og variasjon i en stillesittende hverdag. Dette er et fint avbrekk i arbeidsdagen, som ikke krever treningstøy.

Trening for ansatte i grupper: en gruppe følges opp av en trener ut ifra deres ønsker, behov og målsetning. Å trene med kollegaene sine, er en sosial, morsom og effektiv treningsform. Vi holder treningsgrupper for både små og store grupper i bedrift.

Mensendieck (tilbys kun i Oslo): kontroll og dynamisk stabilitet. Deltakerne lærer hensiktsmessig kroppsbruk og forholdet mellom spenning og avspenning. Treningen er både forebyggende og behandlende, og kan overføres til arbeid, fritid og/eller annen type trening. En treningsform som passer for alle.

Idrettsspesifikk oppfølging: trening rettet mot ski, sykkel eller løp. Her følges du opp om du ønsker å bedre teknikk eller veiledning for å bedre prestasjon i idretten. Dette foregår individuelt eller i gruppe.

Testing av maksimalt oksygenopptak (VO2-maks - tilbys kun i Oslo): direkte måling av din fysiske kapasitet, som et mål på din helse. Testen gjøres på tredemølle eller sykkel. Basert på testresultatet kan våre trenere sette opp et spesifikt treningsopplegg for å bedre formen din. Dette tilbys ute i bedrift eller på Volvat Majorstua.

Laktatprofiltest: Dette er en test hvor vi måler melkesyreverdiene i blodet ditt på ulike belastninger. Ved hjelp av disse kan vi anslå hvor din anaerobe terskel ligger, både i forhold til arbeidsbelastning og puls. Denne testen er relevant for deg som trener og mosjonerer jevnlig og som ønsker å få maksimalt utbytte av øktene dine. Skal du delta i et løp/renn/ritt er det en fin måte å forsikre seg om at du trener riktig.
 
Livsstilsendring: en helhetlig oppfølging av fysioterapeut/personlig trener og ernæringsfysiolog som har lang erfaring med atferdsendring, og følger deg tett i prosessen. Ved behov anbefales andre spesialister som psykolog eller lege i veiledningen.

Medisinsk yoga: Yoga med fokus på pust, avspenning, enkle øvelser og meditasjon. Medisinsk yoga har effekter på en rekke plager som stress, utbrenthet, høyt blodtrykk, migrene, ryggplager m.m.

Med tanke på det høye tempoet vi har i dagens samfunn er trening i bedrift en tidseffektiv og komfortabel måte å få gjennomført treningen på.

Vårt medisinske team jobber sammen for din helse.

Vår kunnskap er din trygghet!

 

Tjenesten tilbys ved

  • Volvat Oslo - Nationaltheatret
  • Volvat Oslo - Majorstuen
  • Volvat Bergen - Laguneparken