Løpetrening og løpsanalyse for bedrifter

Det ser ut til at løping er i vinden som aldri før, og som deres tilbyder av helsetjenester, har vi lyst til å introdusere et tilbud for de som er interessert i løping og som har lyst til å komme i bedre form.

05.09.2018

Løping er en aktivitet som verken krever mye utstyr eller mye tid, og er sånn sett forenlig med en travel jobbhverdag og et familieliv. Løping har en god effekt på hjerte og lungekretsløpet  og man vil oppleve formstigning ved jevnlig trening.

Intervalltrening med maks 10 deltakere

Vi starter i første omgang opp med en gruppe på maksimalt 10 deltakere. Løpeøkten vil bestå av intervalltrening, og hver enkelt deltaker vil få råd og korrigering med hensyn til hvordan de løper dersom det er nødvendig.

Løpsanalyse ved Nationaltheatret

Det vil også være anledning for deltakerne å få en konsultasjon med løpsanalyse hvor man blir filmet under løping. Dette vil skje på Volvat Nationaltheatret og kan gjennomføres i forkant eller etter oppstart av løpetreningen.

Hvem er dette tilbudet for?

Du ønsker å komme i bedre form og synes at løping er en god måte å drive kondisjonstrening på. Det er ingen spesielle krav til form.

Det er ikke nødvendig at gruppen er homogen med hensyn til form for at hver enkelt skal ha utbytte av treningen.

Slottsparken, onsdager kl 15 - fra 6. juni

Slottsparken ligger i nærheten og er skjermet for trafikk, og byr på litt kupert terreng også. Dette blir derfor et egnet sted å avholde løpetreningen.

Det blir lagt opp til trening hver onsdag kl. 15.00, og øktens varighet vil være 60 min. Oppstart vil være 6.juni.

Pris pr deltaker pr gang er satt til 300,-

For påmelding og spørsmål:

Ring oss på  98 46 88 85 eller send en epost til cecilie.roaas@volvat.no.

Ønsker du å bestille denne tjenesten privat?
Se løpsanalyse for privatpersoner

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.